ΗΛΕΙΑ OIKONOMIA ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΑ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ: Αρχικά προστατευόμαστε γιατί προέχει η δημόσια υγεία

  • 7
    Shares

ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ: ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Αρχικά προστατευόμαστε γιατί προέχει η δημόσια υγεία

ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΝ. ΕΛΑΦΡΥΣΕΩΝ

Με ένα μηνυμά του που ουσιαστικά ακολουθεί προηγούμενες δηλώσεις του για ψυχραιμία και νηφαλιότητα, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Νίκος Κοροβέσης, αναφέρεται στην πρωτοβουλία για συγκεκριμένες ακυρώσεις σε τομείς της αρμοδιότητάς του, επισημαίνοντας ασφαλώς τους λόγους δημόσιας υγείας.

Άλλωστε, όπως έχει υπερτονίσει ο κ. Κοροβέσης προέχει η υγεία των πολιτών και η προσπάθεια για να ξεπεράσουμε αυτή τη νέα κρίση με τον κορωνοϊό όσο πιο ανώδυνα μπορούμε.

«Δεν φοβόμαστε, αλλά προστατευόμαστε…», δηλώνει ο Ηλείος Αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος με βάση και τις οδηγίες του Υπ. Υγείας έλαβε απόφαση για την ακύρωση κάθε διοργάνωσης ή συμμετοχής της Περιφέρειας σε εκδηλώσεις.

Επίσης, ακυρώνονται στο ιδιο πλαίσιο και οι παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που επρόκειτο να συνδιοργανωθούν με τον Δήμο Αρχ. Ολυμπίας για την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας, ενώ δεν θα γίνει και η συμμετοχή στην τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ της Μόσχας από 17 έως 19 Μαρτίου.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κοροβέσης με άλλη πρόσφατη δήλωσή του, είχε αναφερθεί και στο θέμα της επιβεβλημένης στήριξης του επιχειρηματικού κόσμου και της αγοράς από την Πολιτεία, με δεδομένη την οικονομική ζημιά που υφίστανται από την αναστολή και ματαίωση δράσεων και εκδηλώσεων.

Θεωρεί έτσι, αναγκαία κάποια μέτρα οικονομικών ρυθμίσεων και ελαφρύσεων υπέρ των επαγγελματιών μας, τουλάχιστον για το χρονικό διάστημα που η επιχειρηματικότητα θα δέχεται τα πλήγματα του κορωνοϊού.


  • 7
    Shares