ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νιπεργιάλης για το lockdown: «Το μεγαλύτερο τάιμ άουτ της ζωής μου»


Αναστολή των πάντων, αναστολή των ανθρώπινων συναναστροφών, αναστολή των ανθρώπινων δραστηριοτήτων, επαγγελματικών, κοινωνικών, οικογενειακών. Αυτό έχει επιφέρει το lockdown λόγω του κορωνοϊού, το οποίο έχει απονευρώσει τα πάντα. Ένα «τούνελ», από το οποίο είναι άγνωστο πότε θα εξέλθει η ανθρωπότητα, η χώρα μας, αν αναλογιστούμε ότι στην κοντινή μας Ιταλία, σήμερα έσπασε κάθε ρεκόρ θυμάτων, με 967 επισήμως αναγνωρισμένα θύματα από τον φονικό ιό covid 19.

 

Πριν από λίγο, ο Βασίλης Νιπεργιάλης, ο Ηλείος προπονητής ο οποίος ανέβασε τον Κόροιβο στη Basket League, σχολίασε την κατάσταση με έναν μοναδικά γλαφυρό τρόπο. Χαρακτήρισε την καραντίνα αυτή, ως το μεγαλύτερο τάιμ άουτ της ζωής του, καθώς εκτός από τη διακοπή του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΗ και της Ακαδημίας μπάσκετ της οποίας τα τελευταία χρόνια προΐσταται, έχουν ανασταλεί και οι επαγγελματικές του δραστηριότητες, στον χώρο της εστίασης.

Κάνοντας τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Κοροίβου, μαθητής ων, εν συνεχεία στον στρατό, αργότερα ως παίκτης της πρώτης ομάδας, ήταν ένας άνθρωπος με έντονη δραστηριότητα, αισθανόμενος παράξενα αυτή τη στιγμή να βρίσκεται τόσες μέρες, κλεισμένος μέσα στο σπίτι.

«Το μεγαλύτερο τάιμ άουτ της ζωής μου», ανέφερε πριν από λίγο στην προσωπική του σελίδα στο facebook, χρησιμοποιώντας την φωτογραφία που τον δείχνει μαζί με τον Σάκη Καρύδα, σε εκείνο το αξέχαστο τάιμ άουτ, πριν το ιστορικό τρίποντο που έδωσε την άνοδο στον Κόροιβο στη Basket League.\

Εκείνο το τάιμ άουτ διήρκεσε σε πραγματικό χρόνο. Αυτό το τάιμ άουτ, κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει!