Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Επίσκεψη κλιμακίου τεχνικών υπηρεσιών για την νέα πτέρυγα

spot_img

Προτεινόμενα

Μετά την συνάντηση των εκπροσώπων της Ηλείας με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Πολάκη, για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα καθώς και την εξέλιξη της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου, έγινε γνωστό ότι την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας για την νέα πτέρυγα και να δει από κοντά σε τι στάδιο βρίσκεται το έργο και να προχωρήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες για την ολοκλήρωσή του.

Ακόμα, χθες ζητήθηκε από τον αν. Διοικητή Νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Γιάννη Λέντζα να παραδοθούν από τον Δήμο Ήλιδας προς το Υπουργείο Υγείας όλες οι σχετικές συμβάσεις του έργου, προκειμένου να μελετηθούν και κατά την έλευσή του το κλιμάκιο να έχει πλήρη εικόνα του έργου, ώστε οι επόμενες κινήσεις να είναι στοχευμένες.

Ο κ. Λέντζας, υπέβαλλε το αίτημα στον Δήμο, για την παραλαβή των συμβάσεων, προκειμένου μέχρι την επόμενη Τρίτη να τις έχει αποστείλει στο Υπουργείο Υγείας και το κλιμάκιο να έχει πλήρη εικόνα της νέας πτέρυγας, όταν έρθει.

Τέλος, ο κ. Λέντζας από την πλευρά του εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ολοκλήρωση του έργου και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

http://amaliadanews.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα