Νοσοκομείο Πύργου: Τρεις νέες θέσεις γιατρών

spot_img

Προτεινόμενα

Tο Υπουργείο Υγείας ενέκρινε την προκήρυξη τριών θέσεων μονίμου ιατρικού προσωπικού για τη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου. Ειδικότερα, πρόκειται για δυο θέσεις για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και μια  θέση Παθολογίας.

Οι δύο θέσεις ΜΕΘ διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα και την προοπτική της Μονάδας σε βάθος χρόνου.

«Τον περασμένο Απρίλιο όταν η λειτουργία της έφτασε σε οριακό  σημείο υποσχεθήκαμε ότι δε θα κλείσει. Και η μονάδα δεν έκλεισε. Η άμεσή ενίσχυσή της με έναν επικουρικό γιατρό  και η  προκήρυξη δύο (2) θέσεων μονίμου ιατρικού προσωπικού επιβεβαιώνουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο τις προθέσεις μας. Είναι ταυτόχρονα και μια δικαίωση για το προσωπικό της ΜΕΘ, ιατρικό και νοσηλευτικό, που την κράτησε όρθια σε δύσκολες στιγμές υπερβάλλοντας εαυτούς. Η μια (1) θέση Παθολογίας  θα ενισχύσει την Παθολογική κλινική με έναν ακόμη μόνιμο γιατρό. Πρόκειται για μια απολύτως αναγκαία  προσθήκη σε μια κλινική κομβικής σημασίας για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία της Νοσηλευτικής μας Μονάδας», ανέφερε ο  Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας κ. Κώστας Διαμαντόπουλος.

Οι τρεις (3) αυτές θέσεις  προστίθενται στη μία (1) θέση για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών που ήδη έχει προκηρυχθεί.

«Ιεραρχούμε  τις ανάγκες μας,  παρεμβαίνουμε στοχευμένα σε τμήματα, κλινικές ή μονάδες στρατηγικής σημασίας , διασφαλίζουμε την απρόσκοπτη λειτουργία τους, χτίζουμε στέρεες γέφυρες εμπιστοσύνης με τους ασθενείς και τους συνοδούς τους», καταλήγει ο κ. Διαμαντόπουλος.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα