ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας – Εκδήλωση Τιμής στην μνήμη του Επίτιμου Προέδρου της Ν.Δ., πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

spot_img

Προτεινόμενα

Υπό την προεδρία του κου. Χρήστου Γαβρά, Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας, πραγματοποιήθηκε η ειδική συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. Ηλείας με σκοπό την ονοματοδοσία αίθουσας της ΝΟ.Δ.Ε. σε Αίθουσα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ως ελάχιστη εκδήλωση τιμής στην μνήμη του Επίτιμου Προέδρου της Ν.Δ. και πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Στην συνεδρίαση παρευρέθησαν ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής κος. Κώστας Τζαβάρας, η πρώην Βουλευτής κα. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ο Πολιτευτής κος. Θεόδωρος Βλαγκούλης, ο Τομεάρχης του κόμματος στην Ηλεία κος. Γεώργιος Κακούρης, ο πρώην Πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Ηλείας κος. Άγγελος Αγγελόπουλος, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας Δρ. Διονύσιος Παναγιωτάρας, ο Γραμματέας Οργανώσεων ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας κος. Ιάσων Τσολάκος και πλήθος στελεχών από όλη την Ηλεία.

Αφού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, μέσα σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, όλοι οι παρόντες αναφέρθηκαν με τα πιο θερμά λόγια στην προσωπικότητα και στο μεγάλο έργο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για την Πατρίδα και την Παράταξη, ενώ επισήμαναν πως το ήθος, η εντιμότητα, η ειλικρίνεια, η αφοσίωση του στην κοινοβουλευτική δημοκρατία και ο πατριωτισμός του, είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της μεγάλης Πολιτικής Παρακαταθήκης που μας αφήνει. Η ονοματοδοσία της αίθουσας της ΝΟ.Δ.Ε. σε Αίθουσα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ήταν αίτημα προς την ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας από την οικογένεια του κου. Άγγελου Αγγελόπουλου.

Επιπρόσθετα ύστερα από πρόταση του τέως Υπουργού κου. Τζαβάρα, αποφασίσθηκε η πραγματοποίηση εκδήλωσης στην Ηλεία για την παρουσίαση του έργου του Επίτιμου Προέδρου της Ν.Δ. και πρώην Πρωθυπουργού κου. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Επίσης αποφασίσθηκε η αποστολή της ομόφωνης απόφασης της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας προς τον Δήμαρχο και το Σεβαστό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύργου, ώστε να δοθεί σε κεντρικό Δρόμο ή Πλατεία, ή Πάρκο της Πόλης του Πύργου το όνομα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως ελάχιστος φόρος τιμής για την ουσιαστική προσφορά του τ. Πρωθυπουργού στην ανοικοδόμηση της πόλεως μετά τους καταστρεπτικούς σεισμούς του 1993.

Με επιστολή του ο τέως Βουλευτής Ηλείας κος. Ανδρέας Μαρίνος, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην συνεδρίαση, εξήρε την προσωπικότητα του Επίτιμου Προέδρου της Ν.Δ. και πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ενώ επισήμανε πως συμφωνεί και στηρίζει τις πρωτοβουλίες της ΝΟ.Δ.Ε. για την απόδοση της μέγιστης τιμής στον μεγάλο πολιτικό Άνδρα της χώρας και του κόμματος Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ως κορυφαίος Πολιτικός Ηγέτης, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή του Τόπου μας. Το έργο του μας εμπνέει ώστε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα