ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΥΡΓΟΥ

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας – Στέλιος Κονταδάκης – Γραμματέας Οργανωτικού Ν.Δ.: Οι Έλληνες Αξίζουμε και Μπορούμε Καλύτερα


Υπό την Προεδρεία του Γραμματέα Οργανωτικού Ν.Δ. κ. Στέλιου Κονταδάκη θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση Διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. και Στελεχών Ν.Δ. Ηλείας την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ., στον Πύργο Ηλείας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηλείας (28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ & ΠΛ. ΗΡΩΩΝ – 4ος όροφος) με την παρουσία του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού κ. Γούλα Κωνσταντίνου.

Στην συνεδρίαση θα συζητηθούν η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, οργανωτικά θέματα και οι προσυνεδριακές εργασίες του 11ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Το 11ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Θα είναι ένα Συνέδριο Αρχών και Θέσεων, μέσα από το οποίο θα συνδιαμορφώσουμε και θα επικυρώσουμε τους κεντρικούς άξονες των προγραμματικών μας θέσεων. Ένα συνέδριο ανοιχτό στην κοινωνία, με διευρυμένη συμμετοχή πολιτών με τις γνώσεις, την εμπειρία και τη διάθεση να προσφέρουν στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας για τη χώρα μας.

Πριν από το 11ο Συνέδριο, θα πραγματοποιηθούν 7 προσυνέδρια σε όλη την Ελλάδα. Με το κάθε προσυνέδριο να αντιστοιχεί σε μία διαφορετική θεματική ενότητα. Μέσα από την ανταλλαγή απόψεων, την ανάδειξη νέων ιδεών και την συμμετοχή της κοινωνίας, αναδεικνύουμε και εξειδικεύουμε το πρόγραμμα μας. Με απαντήσεις στα προβλήματα της οικονομίας και της καθημερινότητας, στις ανάγκες των πολιτών και τις προκλήσεις των καιρών.

Είμαστε εδώ για να κάνουμε όσα χρειάζονται για να αλλάξει η Πατρίδα μας. Οι Έλληνες Αξίζουμε και Μπορούμε Καλύτερα.