Παρασκευή, 6 Μαΐου, 2022
19.9 C
Pýrgos

Ντάβαρης: «Ποτέ μου δεν έχω παίξει ζάρια. Σέβομαι τους αντιπάλους και θα μιλήσω στο τέλος, χωρίς τελείες…».

spot_img

Έχει δαπανήσει κάποια σημαντικά ποσά για να ενισχύσει τον Πανηλειακό και να τον επαναφέρει στη Γ΄ Εθνική. Πέρσι τα έχασε, επειδή τα πρωταθλήματα ακυρώθηκαν λόγω του λοκντάουν. Φέτος ρισκάρει να τα χάσει και πάλι, αν το Σάββατο ηττηθεί στο Τραγανό με… μισό μηδέν!  

 

Ζητήσαμε απο τον Πρόεδρο του Πανηλειακού, να σχολιάσει την πορεία της ομάδας, αλλά και τους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος, οι οποίοι έχουν συζητηθεί πάρα πολύ, μέσα από την προκήρυξη της ΕΠΣΗ.

Ο Πρόεδρος του Πανηλειακού, όπως είπε, δεν θα μιλήσει τώρα για όλα, μη θέλοντας να θεωρηθεί ότι μπορεί και να επιδιώκει να επηρεάσει καταστάσεις: «Το Πρωτάθλημα, έτσι όπως παίζεται, κρίνεται σε μια ζαριά. Στη μέρα που θα βρεθεί η ομάδα. Ο Πανηλειακός δεν ήταν καλός την Κυριακή. Και δεν ήταν καλός επειδή έχει άγχος. Οι παίκτες γνωρίζουν ότι έχουμε στόχο την άνοδο. Τους το λέμε καθημερινά. Μπαίνει το «πρέπει». Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. «Πρέπει» ο Πανηλειακός να ανέβει και οι παίκτες να μάθουν να ζουν με την πίεση. Θα απαντούσα για την προκήρυξη, αλλά δεν πρέπει. Δεσμεύομαι όμως να μιλήσω μετά το τέλος της διοργάνωσης, επειδή σέβομαι τους αντιπάλους. Ό,τι και να πω τώρα, θα πρέπει να βάλω αποσιωπητικά. Για να μην πει όμως κάποιος ότι μίλησα κατόπιν εορτής, σας λέω από τώρα ότι από σεβασμό στους αντιπάλους θα περιμένω. Και θα μιλήσω με ονόματα, διευθύνσεις και χωρίς τελείες. Είτε βγει ο Πανηλειακός πρώτος, είτε δεύτερος, είτε τρίτος. Ό,τι και να γίνει. Έχω μιλήσει με νομικούς, έχω απευθυνθεί στην ΕΠΟ. Μου έχουν πει ότι τέτοιο πράγμα δεν το έχουν ξαναδεί. Και ότι αυτός που το έγραψε, ή δεν γνώριζε τί ήθελε να πετύχει ούτε ο ίδιος ή γνώριζε πάρα πολύ καλά, τί ήθελε να πετύχει. Οπότε καταλαβαίνετε τί εννοώ.  Αυτά θα πω μόνο αυτή τη στιγμή. Τα υπόλοιπα όταν τελειώσει το πρωτάθλημα.  Θα τα πω με το όνομά τους, γιατί τα γνωρίζω πολύ καλά. Το μόνο που μπορώ τώρα να πω, είναι ότι δεν θα πρέπει ποτέ ξανά να δούμε κάτι τέτοιο. Για το καλό το ηλειακού ποδοσφαίρου. Για την προκοπή του τόπου μου, εύχομαι, να μην δούμε ξανά στο μέλλον κάτι τέτοιο. Να κρίνονται όλα σε μια ζαριά.  Στη ζωή μου δεν έχω μάθει να παίζω ζάρια. Δεν έχω παίξει ζάρια. Εσείς γνωρίζετε ότι έχω αντιδράσει, έχω εδώ και καιρό ανακινήσει το θέμα. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι μιλάω κατόπιν εορτής. Απλά όπως είπα σέβομαι τους όρους της διεξαγωγής και τις άλλες ομάδες που παίζουν. Εσείς γνωρίζετε ότι έχω αντιδράσει, έχω εδώ και καιρό ανακινήσει το θέμα. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι θα μιλήσω κατόπιν εορτής. Απλά όπως είπα σέβομαι τους όρους της διεξαγωγής και τις άλλες ομάδες που παίζουν».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα