ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντάσιος για επεισόδιο με Ανατολάκη-Κουλούρη: «Ουδέποτε κρύφτηκα. Λέγομαι Ντάσιος Κωνσταντίνος από ΕΠΣ Αχαΐας»


Στο γεγονός ότι δεν ακούγονταν καλά οι συνομιλητές στην αίθουσα λόγω απόστασης, απέδωσε την ένταση που δημιουργήθηκε ο Κώστας Ντάσιος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι από την πρώτη στιγμή που ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Γιώργος Ανατολάκης, ρώτησε ποιος ήταν αυτός που μιλούσε, εκείνος σηκώθηκε και ανέφερε το όνομά του: «Δεν κρύφτηκα ποτέ και από κανέναν. Μόλις ερωτήθηκα ποιος είμαι, απάντησα αμέσως. Ντάσιος Κωνσταντίνος από την ΕΠΣ Αχαΐας, είπα. Πιθανόν και αυτό το αντιλαμβάνομαι, αυτό δεν ακούστηκε», ανέφερε ο Κώστας Ντάσιος, μιλώντας στο ilia.news λίγο μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δικαιολογήσει και τα όσα επακολούθησαν, με τη φραστική ένταση με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ Άρη Κουλούρη και τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά.

Αναφορικά με ερώτησή μας, πότε προσδιορίζεται χρονικά η εκλογική διαδικασία της ΕΠΟ, ο Κώστας Ντάσιος απάντησε: «Αυτό είναι κάτι το οποίο θα μας το καθορίσει το Ειρηνοδικείο. Θα κατατεθεί η τροποποίηση του Καταστατικού και περιμένουμε να επισημοποιηθεί. Αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει και είκοσι μέρες».

 

Δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ: 

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Γ.Σ. με Κουλούρη, Ντάσιο, Καραπαπά-«Να σηκωθεί πάνω να μας πει ποιος είναι. Εμένα με λένε Κουλούρη»