Ν. Δημάκης: Δέχθηκε απειλές για την σωματική του ακεραιότητα

spot_img

Προτεινόμενα

Aπειλές για την σωματική του ακεραιότητα δέχτηκε σήμερα το απόγευμα ο Ανδραβιδαίος πολίτης, Νίκος Δημάκης, έμπορος ορθοπεδικών ειδών.

Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, “Αγαπητοί συνδημότες, δυστυχώς κάποιοι έχασαν την ψυχραιμία τους, και πέρασαν στην φάση των τηλεφωνικών απειλών!! Πριν λίγη ώρα, δήχθηκα απειλητικό τηλεφώνημα στο κινητό μου, παρουσία αυτήκοων μαρτύρων  (έχει καταγραφεί η επίμονη 4πλη κλήση), από άτομο συνδημότη μας, ο οποίος ξεπέρασε κάθε επιτρεπτό όριο ανοχής, κάθε εσκαμμένο, και χωρίς δισταγμό και με περίσσεια αναίδεια, θράσος και αισχρότητα, με απείλησε ότι θα προβεί σε βίαιες πράξεις σε βάρος μου (χωρίς βεβαίως να αναρωτηθεί αν μπορεί να το πραγματοποιήσει), ξεστομίζοντας ακατανόμαστες φράσεις!! Η προσπάθεια λοιπόν που ξεκίνησε με εξώδικο πριν λίγες μέρες, με στόχο τον περιορισμό της ελεύθερης έκφρασης, και φίμωσης της πολιτικής μου κριτικής, την οποία εκφράζω με στόχο το κοινό συμφέρον, άρχισε να κλιμακώνεται!! Δηλώνω κατηγορηματικά και δημόσια ότι δεν κάμπτομαι ούτε αναχαιτίζομαι σε καμιά περίπτωση!! Το συναίσθημα της συντριπτικής πλειοψηφίας την οποίας καταφανώς εκφράζω, είναι πανίσχυρο!! Κύριοι, αφού πρώτα σας παραδώσω στην κρίση της τοπικής κοινωνίας…… θα ηττηθείτε!!!”.

Θυμίζουμε ότι ο κύριος Δημάκης, που είναι ιδιαίτερα επικριτικός κατά της νυν δημοτικής αρχής Ανδραβίδας-Κυλλήνης, με συχνές κι αιχμηρές ανακοινώσεις, πρόσφατα προσφέρθηκε να δωρίσει ιατρικά μηχανήματα στα ΚΑΠΗ του δήμου, μια πρόταση που έκανε τελικά αποδεκτή η δημοτική αρχή μέσω εγγράφου που έστειλε ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα