ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ν. Κοροβέσης: «Η επανεκκίνηση του Τουρισμού ζωτική για τον τόπο»

  • 3
    Shares

Συνάντηση με την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού της ΠΔΕ κ. Νίκος Κοροβέσης. Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η επιτακτική ανάγκη επανεκκίνησης του τουρισμού, καθώς αποτελεί το μοχλό ανάπτυξης του τόπου μας. Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα όπως το τριετές σχέδιο δράσης προώθησης του Τουριστικού προϊόντος της Δυτικής Ελλάδας, ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ και η μελέτη για τον γαστρονομικό τουρισμό. Ο κ. Κοροβέσης ενημέρωσε την υφυπουργό για την επικείμενη μελέτη του θρησκευτικού τουρισμού τονίζοντας πως η Περιφερειακή Αρχή δίνει έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού ακολουθώντας τις τάσεις της τουριστικής αγοράς διεθνώς.

Ο κ. Κοροβέσης ανέφερε πως η επανεκκίνηση σε συνδυασμό με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα αποτελέσει το καλύτερο εμβόλιο για την οικονομία μας και σημείωσε πως ο ρυθμός εμβολιασμού θα πρέπει να αυξηθεί άμεσα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ανανέωσε το ραντεβού του με την Υφυπουργό για τις επόμενες ημέρες όπου θα πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη σχετικά με ειδικές μορφές τουρισμού.


  • 3
    Shares