ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξέσπασμα Μίκι: «Είμαι ακόμα όρθιος και περπατώ…»


 

Αυτό κι αν ήταν ξέσπασμα από τον Μίκι Τσίρκοβιτς, λίγο μετά το φινάλε του παιχνιδιού στα Βραχνέικα. Αν και ακόμα καταβεβλημένος από την περιπέτεια υγείας του και λίγο αδύναμος, αυτό δεν του στερεί τη «φλόγα» που βγάζει από μέσα του και κατορθώνει να εμπνέει τους ποδοσφαριστές του, οι οποίοι γύρισαν σήμερα από τα Βραχνέικα με ένα παλικαρίσιο διπλό.

Ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΒ, με ανάρτησή του ανέφερε: «Ένα μεγάλο συγνώμη που η ομάδα στην οποία είμαι προπονητής σήμερα κέρδισε. Συγνώμη που είμαι αλλοδαπός που ζει στην Ελλάδα 25 χρόνια και είχα το θάρρος να παλεύω για την αξιοπρέπειά μου. Όσο γι΄αυτούς οι οποίοι με περιμένουν στις γωνίες, είμαι ακόμα όρθιος, περπατάω στα πόδια μου και θα είμαι αυτός που με σέβονται οι φίλοι μου στην Ελλάδα. Ας είμαι αλλοδαπός. Είμαι περήφανος που ζω στην Ελλάδα.  Το αφιερώνω σε κάποιον στη Βοιωτία που έχει θέμα με τους αλλοδαπούς».

Όσο για τη νίκη, ο Τσίρκοβιτς την αφιέρωσε στη μητέρα του η οποία δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας: «Αφιερώνω τη νίκη αυτή στον άγγελό μου, τη συγχωρεμένη μητέρα μου».