ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ξεκίνησαν οι δοκιμές των απορριμμάτων από τους νέους υπόγειους κάδου

  • 28
    Shares

Ξεκίνησαν οι δοκιμές από τους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου Ήλιδας, για τη σωστή αποκομιδή των απορριμμάτων από τους νέους υπόγειους κάδου που θα τοποθετηθούν.

Το πρώτο υπόγειο σύστημα κάδων απορριμμάτων παρέλαβε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ήλιδας, προκειμένου να δουν τον τρόπο λειτουργίας τους  και να γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές αποκομιδής από τους υπαλλήλους.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης δοκιμής, στο σημείο βρέθηκαν τόσο ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Μαυρίκο, όσο και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Υπενθυμίζουμε ότι, το σύστημα υπόγειων κάδων απορριμμάτων, συνολικού προϋπολογισμού 145.000 ευρώ, αφορά στην προμήθεια οχτώ υπόγειων κάδων χωρητικότητας περίπου 3m³ έκαστος, αλλά και την προμήθεια ενός ειδικού γερανού που θα τοποθετηθεί σε απορριμματοφόρο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωστή και χωρίς προβλήματα αποκομιδή τους.

Εκτός από τους πρώτους 8 υπόγειους κάδους απορριμμάτων, ο Δήμος Ήλιδας θα εφοδιαστεί και με άλλα συστήματα μέσω του προγράμματος των Κέντρων Ανοιχτού Εμπορίου (OPEN MALL) το οποίο έχει κατατεθεί και αναμένεται να υλοποιηθεί.


  • 28
    Shares