Ξεκίνησαν οι εργασίες της νέας παιδικής χαράς του Ανεμομύλου – Ξεκινούν εντός των ημερών οι υπόλοιπες 11

spot_img

Προτεινόμενα

«Ξεκίνησαν και συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι εργασίες για την κατασκευή της νέας πιστοποιημένης παιδικής χαράς του Ανεμομύλου – Ξεκινούν εντός των ημερών και οι υπόλοιπες 11 νέες παιδικές χαρές στον Δήμο Ήλιδας»

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες που ήδη ξεκίνησαν από τον ανάδοχο, για την κατασκευή της νέας πιστοποιημένης παιδικής χαράς στην περιοχή της πλατείας Ανεμομύλου.

Με τη νέα παιδική χαρά θα αλλάξει πλήρως η εικόνα στο σημείο, το οποίο παρέμενε επί δεκαετίες σε άσχημη κατάσταση. Πλέον τα παιδιά της περιοχής θα έχουν έναν χώρο για παιχνίδι και διασκέδαση, χωρίς κινδύνους και προβλήματα.

Ειδικά, για την περιοχή του Ανεμομύλου η ανακαίνιση και ανακατασκευή της παιδικής χαράς έρχεται να συμπληρώσει το έργο ανάπλασης της πλατείας, που ήδη έχει ενταχθεί στο Πράσινο Ταμείο.

Οι εν λόγω εργασίες εντάσσονται στο έργο των 12 νέων πιστοποιημένων και σύγχρονων παιδικών χαρών του Δήμου Ήλιδας, συνολικού προϋπολογισμού 222.710,20 ευρώ.

Ειδικότερα, το έργο υπό τον τίτλο: «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και οι παιδικές χαρές που θα αναβαθμιστούν, θα ανακαινιστούν πλήρως και θα πιστοποιηθούν είναι στην Αμαλιάδα –εκτός από αυτή που ξεκίνησε ήδη στην  πλατεία Ανεμομύλου– και αυτή σε χώρο πλατείας στη συμβολή των οδών Μακεδονίας και Καλαβρύτων, ενώ θα συμπληρωθεί και θα πιστοποιηθεί και η μοναδική σήμερα παιδική χαρά πλησίον του κολυμβητηρίου Αμαλιάδας.

Επίσης, νέες παιδικές χαρές ξεκινούν άμεσα στις τοπικές κοινότητες του πρώην Δήμου Αμαλιάδας: Αμπελόκαμπου, Γερακίου, Δουνεΐκων, Χαβαρίου, Ροβιάτας, Καλυβίων και Καρδαμά και στον πρώην Δήμο Πηνείας στις τοπικές κοινότητες Οινόης και Προδρόμου.

Στο έργο, εκτός από τα πιστοποιημένα όργανα, εντάσσονται ειδικά δάπεδα προστασίας από πτώση, ηλεκτροφωτισμός, περίφραξη σε όσες δεν υπάρχει και ότι άλλο απαιτείται για μία σύγχρονη πιστοποιημένη παιδική χαρά.

Το συγκεκριμένο έργο έγινε εξ ολοκλήρου με μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ήλιδας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα