Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ στον δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης

spot_img

Προτεινόμενα

Από τη Βάρδα και την Ανδραβίδα ξεκίνησε σήμερα η διανομή τροφίμων (κρέας, είδη μαναβικής, είδη παντοπωλείου) στους ωφελούμενος ΤΕΒΑ του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος του ταμείου ευρωπαϊκής βοήθειας που υλοποιούν η περιφερειακή ενότητα Ηλείας και οι εταίροι της. Ο αριθμός των ωφελούμενων νοικοκυριών του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης ανέρχεται σε 702.

Για την Βάρδα και τα γύρω χωριά η διανομή πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Βάρδας, ενώ αντίστοιχα για την Ανδραβίδα και τα γύρω χωριά η διανομή πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Ανδραβίδας.

Η διανομή συνεχίζεται αύριο, Τετάρτη:

Για την Κυλλήνη και τα γύρω χωριά η διανομή θα πραγματοποιηθεί σε ισόγεια αίθουσα στο Λιμενικό Κυλλήνης  από τις 10:00 έως τις 13:30.

Για τα Λεχαινά και τα γύρω χωριά η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο ΑΕΘΛΙΟΝ κλειστό γυμναστήριο Ανδραβίδας – Λεχαινών τις ίδιες ώρες.

Οι ωφελούμενοι ΤΕΒΑ για την παραλαβή καλούνται να επιδείξουν Ταυτότητα και ΑΜΚΑ ή αριθμό αιτήσεως. Για την παραλαβή των τροφίμων από άλλο πρόσωπο απαιτείται εξουσιοδότηση.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα