ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεκαρδιστικές στιγμές στο Καρναβάλι του Κάστρου!!!


Ξεκαρδιστικές στιγμές στο Καρναβάλι του Κάστρου!!!

Όλα και όλα… Αλλά η επιλογή των διοργανωτών του Καρναβαλιού στο Κάστρο, να φιλοξενήσουν τον Μάρκο Σεφερλή για τα κούλουμα και την παρουσίαση της καρναβαλικής παρέλασης, ήταν λανθασμένη. Και αυτό γιατί… Πως θα φάει ο άλλος τα σαρακοστιανά του, όταν του έχει πέσει η μασέλα από τα γέλια;;;

Φυσικά αυτό ήταν ένα καρναβαλικό αστείο!!!

Αυτό που έζησε το Κάστρο την Καθαρή Δευτέρα δεν περιγράφεται εύκολα, αν δεν το έζησε κάποιος. Πάντα, το Καρναβάλι του Κάστρου αν και πιο μικρό από άλλων περιοχών, ήταν το πιο αστείο, το πιο κεφάτο και το πιο ζωντανό, αφού αντλούσε τη θεματολογία του από τα τοπικά κυρίως δρώμενα του χωριού και όχι μόνο με ένα αποτέλεσμα… απίστευτα αστείο!

Πόσο μάλλον φέτος, που το Καρναβάλι του Κάστρου είχε την τύχη να φιλοξενεί έναν γίγαντα της σάτιρας και του χιούμορ, ένα πραγματικό απόγονο του Αριστροφάνη, τον Μάρκο Σεφερλή…!

Γέλιο μέχρι δακρύων, «βομβαρδισμός» αστείων και χαρούμενων στιγμών και ένα καρναβάλι, υποβοηθούμενο και από τον τέλειο καιρό, ενισχυμένο, σε συμμετοχές και σε θεατές από ολόκληρο τον Κάμπο και όχι μόνο!

Το Κάστρο έγραψε «ιστορία» αυτή την Καθαρή Δευτέρα και αναμφίβολα, όσοι είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν έφυγαν… πολύ πιο χαρούμενοι!

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές του Καρναβαλιού, σε όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά στον ίδιο τον Μάρκο Σεφερλή που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό!