ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης

  • 3
    Shares

«Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Προς τους κατοίκους (γονείς ή κηδεμόνες) του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης που επιθυμούν να εγγράψουν, επανεγγράψουν τα βρέφη/ νήπιά τους στη δύναμη των Βρεφονηπιακών- Παιδικών Σταθμών του ΝΠΔΔ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ» Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης για το έτος 2020-2021.

Σας ενημερώνουμε ότι για τη σχολική χρονιά 2020-21 η διαδικασία εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας θα ξεκινήσει στις 25/05/2020 και θα ολοκληρωθεί στις 15/06/2020.  Στα βρεφικά τμήματα εγγράφονται βρέφη ηλικίας από 8 μηνών έως και 2,5 ετών. Στα νηπιακά τμήματα εγγράφονται νήπια ηλικίας από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση. Επίσης, εντός Ιουνίου 2020 αναμένεται να ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων προς τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας στο πλαίσιο του Προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής για τη σχολική χρονιά 2020-2021.

Το ΝΠΔΔ λειτουργεί τους παρακάτω παιδικούς σταθμούς:

1)      Παιδικός – βρεφικός σταθμός Ανδραβίδας  τηλ. 2623054295

2)      Παιδικός  – βρεφικός σταθμός Λεχαινών  τηλ. 2623022645

3)      Παιδικός  σταθμός Βάρδας τηλ. 2623071217

Ως Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που μπορεί να ανακύψουν κατά την ιδιαίτερη αυτή χρονική συγκυρία και προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Κατά το χρόνο έναρξης και διεξαγωγής της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων, μπορείτε να αποστέλλετε τις συμπληρωμένες αιτήσεις και τ’ απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία θα δίνονται από τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας, στο e-mail του  «Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Παιδείας Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης» στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση npddkoin.prostasias@andravida-killini.gr .

Παρακαλώ να αναγράφετε ορθά τα στοιχεία επικοινωνίας σας, προκειμένου να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αναφορικά με την αίτησή σας».


  • 3
    Shares