Ξενοφών: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του ο Παναγιωτακόπουλος

spot_img

Προτεινόμενα

Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Ξενοφώντα, μετά από δυο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, ανακοίνωσε ο Ντίνος Παναγιωτακόπουλος. Ο πρώην πια τεχνικός του Ξενοφώντα, ο οποίος σε δυο σεζόν καθοδήγησε την ομάδα του σε 63 παιχνίδια, σημειώνοντας 35 νίκες, 15 ισοπαλίες και 13 ήττες, με ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε τον Ξενοφώντα.

Ειδικότερα ανέφερε: «Μετά από έξι όμορφα χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα του Ξενοφώντα Κρεστένων, τέσσερα σαν ποδοσφαιριστής και δύο σαν προπονητής  πήρα την απόφαση η χρονιά αυτή που πέρασε να είναι η τελευταία για μένα.

Φεύγω σαν φίλος και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την τιμή και  την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στο να είμαι ο προπονητής της αυτά τα δύο χρόνια.

Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα δύο αυτά χρόνια.

Και τέλος ένα ευχαριστώ στο κόσμο που ήταν πάντα δίπλα μας και στα καλά και στα άσχημα. Να ευχηθώ στην ομάδα του ΑΟΞ καλή συνέχεια στο νέο πρωτάθλημα, να πετύχει τους στόχους της και θα είμαι πάντα εκεί αν κάποια στιγμή χρειαστεί να ξαναπροσφέρω τις υπηρεσίες μου».

Πλέον, η διοίκηση του Ξενοφώντα καλείται να βρει τον διάδοχο του Παναγιωτακόπουλου και να διατηρήσει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα