ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξενοφών-Ηλειακός Β. 2-0: Ακόμα πιο κοντά στην τετράδα

  • 26
    Shares

Νίκη η οποία τον φέρνει πιο κοντά στην πρώτη τετράδα σημείωσε ο Ξενοφών, ο οποίος σε συνδυασμό με την ήττα του Ολυμπιακού Σαβαλίων, έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την είσοδο στην πρώτη τετράδα. Επικράτησε με 2-0 του Ηλειακού Βαρθολομιού, με δυο τέρματα που σημείωσε στο δεύτερο μέρος. 

Ο Ξενοφών στο πρώτο μέρος είχε τέσσερα δοκάρια. Με κεφαλιά του Διονυσόπουλου έπειτα από κόρνερ, στο 10΄με τον Θεοχαρόπουλο με σουτ από κοντά, στο 22΄με κεφαλιά του Δημάκη από κοντά. Το τέταρτο στην επανάληψη με σουτ έξω από την περιοχή του Μιλοσέσκι στο 70΄και αφού πρώτα ο Βύτανος βρήκε τη μπάλα. Ο Ξενοφών, άνοιξε το σκορ στο 57΄με τον Μπακατσέλο, αφού άλλαξε γρήγορα τη μπάλα με τους Δημάκη, Διονυσόπουλο και ασίστ του Πάρη Κωνσταντόπουλου. Το τελικό 2-0 έκανε ο Ξενοφών στο 88΄με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, έπειτα από σέντρα του Αντύπα, ωραίο κατέβασμα και γυρστό σουτ. Ο Ηλειακός είχε ένα φάουλ στο 80΄με τον, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Δασκαλόπουλος. Συνοπτικά ο Ξενοφών ήταν καλύτερος, αλλά του έλλειψε στο πρώτο μέρος το γκολ, πέφτοντας πάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Βύτανο. Το κατάφερε στην επανάληψη και απλοποίησε τα πράγματα.

Ξενοφών: Δασκαλόπουλος, Γαλανόπουλος, Δημάκης, Πλατανίτης, Κολόκας, Θεοχαρόπουλος (56΄Αντύπας), Π. Κωνσταντόπουλος, Π. Κουτσογιανάκης (62΄Χαραλαμπόπουλος), Μιλοσέσκι, Διονυσόπουλος (85΄Θ. Κωνσταντόπουλος), Μπακατσέλος (75΄Μπατζάκας).

Ηλειακός Β.: Βύτανος, Ράπτης, Α. Μαργαρώνης, Πανόπουλος, Κατσίγιαννος, Δ. Τσουκαλάς, Κότσιφας, Παπαδόπουλος, Μαρινόφ (60΄Κορκός), Σ. Μαργαρώνης (70΄Ρουμελιώτης), Τσιράκης (75΄Καψής).


  • 26
    Shares