ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξενοφών: «Κουμπώνει» με Θανάση Καλαντζή και θέτει τον πήχη πολύ ψηλά-Παραμένει ο Μούτσος


Πρωταγωνιστικούς στόχους θα έχει ο Ξενοφών στο νέο Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, καθώς απέκτησε ένα κομμάτι το οποίο ήταν απαραίτητο για να συμπληρωθεί το μεσοεπιεθετικό παζλ. Πρόκειται για τον δεξιό χαφ εξτρέμ, Θανάση Καλαντζή, 25 ετών (5/3/1995), ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στον Αλφειό.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου 

Πρόκειται για μια ακόμα μετεγγραφική επιτυχία, καθώς έγινε γνωστό ότι θα συνεχίσει στην ομάδα και ο Άγγελος Μούτσος, ο οποίος συζητούσε το ενδεχόμενο να μετεγκατασταθεί στην Αθήνα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και πλέον ο Ξενοφών, καθίσταται ανταγωνιστικός, δείχνοντας ότι διαθέτει πλέον το έμψυχο υλικό να αποτελέσει ένα ισχυρό «αντίβαρο» στον Πανηλειακό, στο νέο Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

 

Το μεσοεπιθετικό παζλ του Ξενοφώντα 

Όπως φαίνεται και από το παραπάνω γράφημα, η προσθήκη του Θανάση Καλαντζή, έρχεται να συμπληρώσει το μεσοεπιθετικό παζλ, το οποίο με την παρουσία των Μούτσου, Μπακατσέλου και Πάρη Κωνσταντόπουλου, χρειαζόταν έναν παίκτη να μπορεί να αγωνίζεται στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης.

 

Όλα έτοιμα σήμερα για την έναρξη

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα και σήμερα το απόγευμα, ο Ξενοφών πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι Στρατηγοί, με ένα αξιόμαχο ρόστερ, ρίχνονται στη δουλειά, υπό τις οδηγίες του Ντέγιαν Μιλοσέσκι και του συνεργάτη του Νίκου Αντωνόπουλου. Μετά από ένα πεντάμηνο αποχής των ποδοσφαιριστών, θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής και επανόδου, είναι όμως βέβαιο ότι αντίθετα με πέρσι, οπότε και ο Ξενοφών ξεκίνησε νωρίς τις υποχρεώσεις στο Κύπελλο Ελλάδας, φέτος θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει κανονική προετοιμασία και να μπει στο νέο Πρωτάθλημα πανέτοιμος.