ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξενοφών-Κόροιβος 2-0: Σταθερά στην πρώτη τετράδα…


Εύκολο απόγευμα είχε ο Πρωταθλητής Ξενοφών απέναντι στον νεοφώτιστο Κόροιβο. Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν οι Στρατηγοί, πέτυχαν μια νίκη η οποία τους διατηρεί σταθερά μέσα στην πρώτη τετράδα.

 

Ο Ξενοφών ήταν ανώτερος και είχε την εδαφική υπεροχή, ωστόσο στο 27΄ο  Δημάκης έσωσε τετ-α-τετ πάνω στη γραμμή με το σώμα, όταν από λάθος γύρισμα του Μπατζάκα, έγινε πλασέ από τον Πάνο Ηλιόπουλο, είχαμε απόκρουση του Βυθούλκα και νέο πλασέ ξανά του Ηλιόπουλου, πριν διώξει πάνω στη γραμμή ο Δημάκης.

Η ανωτερότητα των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 55΄ με πλασέ από τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, έπειτα ασίστ του Πάρη Κωνσταντόπουλου. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Πάρης Κωνσταντόπουλος με κεφαλιά στο 70΄, έπειτα από κόρνερ του Μιλοσέσκι. Από την άλλη πλευρά ο Κόροιβος, ήταν καλός στο πρώτο μέρος, αλλά δεν τα κατάφερε στη συνέχεια.

Ξενοφών: Βυθούλκας, Γαλανόπουλος, Μπατζάκας (40΄Θεοχαρόπουλος), Θ. Κωνσταντόπουλος, Κολόκας, Μιλοσέσκι, Π. Κωνσταντόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (68΄Πετρόπουλος), Δημάκης, Φερεκίδης, Π. Κουτσογιαννάκης.

Κόροιβος: Πλατής, Νταρζάνος, Τόλλιας, Ι. Σπηλιωτόπουλος, Γιαννόπουλος, Βλασσόπουλος, Σπηλιόπουλος, Ψάρρης, Γαλάνης (70΄Ρωμαίος), Γαλανόπουλος, Ηλιόπουλος.