ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξενοφών: Με αποφασιστικότητα από το πρώτο λεπτό

  • 19
    Shares

Μέχρι τώρα ο Ξενοφών έχει δείξει ότι είναι ομάδα δευτέρου ημιχρόνου. Στα κρίσιμα παιχνίδια, έχει κατορθώσει να δείξει πολύ καλά στοιχεία και να φτάσει στο αποτέλεσμα που ζητάει. Μοναδική ίσως εξαίρεση ο Ημιτελικός Κυπέλλου με τον Παμβουρπασιακό, στον οποίο οι Ερυθρόλευκοι από το πρώτο λεπτό, μπήκαν αποφασισμένοι και έφτασαν στη νίκη. Κάτι αντίστοιχο θέλει να κάνει ο Ξενοφών και αύριο απέναντι στον Αλφειό.

Στα αρχικά πλάνα, συμπεριλαμβάνεται και ο Πάρης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος έχει μπει πλέον σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και θέτει υποψηφιότητα για μια θέση στο βασικό σχήμα.

Ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι, βλέπει καθημερινά, ολόκληρη την εβδομάδα, τους παίκτες του, να δουλεύουν στις προπονήσεις με επαγγελματική νοοτροπία, κάτι το οποίο παλεύει με κάθε τρόπο να τους το μεταδώσει. Να τους πείσει ότι η εικόνα που βγάζουν στην προπόνηση, είναι και αυτή η οποία θα βγάλουν στο παιχνίδι, ζητώντας τους από το πρώτο λεπτό να μην αφήσουν περιθώρια στον αντίπαλο: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα μας παλεύει τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και κατορθώνει να φτάνει στο στόχο της. Ένα παιχνίδι αρχίζει στο πρώτο λεπτό και τελειώνει στο ενενηκοστό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δίνουμε χώρο και χρόνο στον αντίπαλο. Θέλω από το πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου να μπαίνει αποφασισμένη και όποτε μπορεί να το κάνει, να κερδίζει αυτό που δικαιούται».


  • 19
    Shares