ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξενοφών: Χέρι-χέρι με «Μπάκα» βάζει πλώρη για μεγάλα πράγματα-Επιβεβαίωση του ilia.news


Νέα επιβεβαίωση του ilia.news, καθώς όπως είχαμε γράψει εδώ και μέρες και συγκεκριμένα από τις 16 Ιουλίου, ο Θανάσης Μπακατσέλος θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν με τα ερυθρόλευκα του Ξενοφώντα. Αυτό που είχε διαφανεί εδώ και μέρες, επικυρώθηκε ουσιαστικά σε μια συνάντηση που έγινε την προηγούμενη βδομάδα, έγινε και επίσημο σήμερα. Ο Θανάσης Μπακατσέλος, το αστέρι του Ξενφώντα και ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ηλειακού ποδοσφαίρου, συνεχίζει στα ερυρθόλευκα. Ο Ξενοφών, με τον Μπακατσέλο στη δύναμή του, βάζει πλώρη για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 Dedalos. Μια κίνηση, η οποία αναμφίβολα πέρα από την ουσία της, επιφέρει και μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που έκανε τον Σούλη Παπαδόπουλο, τεχνικό του Αστέρα Αμαλιάδας να «τρίβει τα μάτια του», όπως και όλους όσους βρέθηκαν στον τελικό Κυπέλλου Market In πριν μερικούς μήνες, πήρε την απόφαση να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Η επίσημη ανακοίνωση: «Η οικογένεια του Ξενοφώντα Κρεστένων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον μεσοεπιθετικό Θανάση μπακατσελο. Του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα του ilia.news, που προανήγγειλε την παραμονή του Μπακατσέλου στον Ξενοφώντα:

Ξενοφών: Συνεχίζει ο Θανάσης Μπακατσέλος-Από Πέμπτη ανακοινώσεις