Με γκολ του Γιώργου Καλαντζή στο 20΄, ο Ξενοφών πήρε το προβάδισμα, το διαχειρίστηκε καλά, έστω κι αν είχε ευκαιρίες να σημειώσει και δεύτερο τέρμα και τελικά, έφτασε σε αυτή τη νίκη και την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Κρέστενας, με ένα παιχνίδι παραπάνω από τον Πανηλειακό, βρίσκεται στο ρετιρέ.
Ο Ξενοφών, ανέλαβε γρήγορα την πρωτοβουλία στο ματς που έγινε στο δημοτικό στάδιο Ζαχάρως και τελικά, προηγήθηκε με σουτ του Γιώργου Καλαντζή λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Η Ολυμπιάδα η οποία το πάλεψε το παιχνίδι, είχε 55΄ είχε μια κεφαλιά του Μπατουδάκη άουτ. Ίδια κατάληξε είχε και το σουτ του Λευτέρη Κωνσταντόπουλου στο 75΄, ενώ ενδιάμεσα, στο 60΄, ο Ξενοφών είχε δοκάρι με τον Θανάση Καλαντζή. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιάννη Φωτακόπουλου με 2η κίτρινη κάρτα στο 80΄.
Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γ. Καλαντζής, Τσίτσος, Κύτταρης, Ηλιόπουλος, Μιλοσέσκι, Π. Κουτσογιαννάκης, Μπακατσέλος, Θ. Καλαντζής, Πεσκελίδης (46΄ λ.τρ. Τσιγκούνης), Π. Κωνσταντόπουλος (70΄ Αντύπας).
Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Ι. Φωτακόπουλος, Σοφ. Μπίρμπας (65΄ λ.τρ. Λ. Κωνσταντόπουλος), Στ. Μπίρμπας, Κολοβάδης, Θ. Καλαντζής, Γ. Μπίρμπας, Δ. Μπίρμπας (85΄ Παυλόπουλος), Μπατουδάκης, Ν. Ροδόπουλος (85΄ Παπανδρέου), Διαμαντάκος.