Με γκολ του Σακέλλη, ο Ξενοφών επικράτησε 1-0 του Πέλοπα Πύργου στο φιλικό που διεξήχθη στο γήπεδο του Καλλικώμου. Ήταν το πρώτο φιλικό για τις δυο ομάδες, με τον Ντέγιαν Μιλοσέσκι και τον Θανάση Μπέλτσο, τους δυο τεχνικούς, να έχουν την ευκαιρία να βγάλουν πολύτιμα συμπεράσματα.
Λίγο νωρίτερα, ο Πέλοπας Πύργου, ανακοίνωσε την ανανέωση με τέσσερις ποδοσφαιριστές από την περσινή σεζόν.
Η ανακοίνωση: «Τη φανέλα του Πελοπα θα φοράνε και την νέα χρονιά ο αμυντικός μέσος Στάθης Χαραλαμποπουλος, ο αμυντικός Σωκράτης Παπαγεωργίου,ο πασπαρτού Γιάννης Χριστακοπουλος και ο μεσοεπιθετικος Σπύρος Παπαδατος.
Το συμβούλιο και οι παίχτες του Πέλοπα, ευχαριστούν τους ανθρώπους του Αλποχωριου που τους παραχωρούν το γήπεδο τους για άλλη μια χρονιά».