ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξενοφών-Πέλοπας 2-1: Η “επιστροφή” του Βαγγέλη Διονυσόπουλου


Σημαντική νίκη με την οποία εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα και μάλιστα αν χάσει αύριο βαθμούς ο Αλφειός απέναντι στον Αίαντα, αποκτάει και διαφορά ασφαλείας, σημείωσε ο Ξενοφών σε βάρος του Πέλοπα Πύργου. Ο Στρατηγός ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια, καθώς απολύεται ο Μούτσος και λύνονται σταδιακά αρκετά προβλήματα. Το ματς αυτό, σημαδεύτηκε από την επιστροφή του Βαγγέλη Διονυσόπουλου στην ομάδα μετά από μια μεγάλη καριέρα, εκεί.

 

Μάλιστα ο Διονυσόπουλος, με το καλημέρα μπήκε να παίξει, αν και δεν υπολογιζόταν στα αρχικά πλάνα. Στην προθέρμανση τραυματίστηκε ο Πάρης Κωνσταντόπουλος και μπήκε ο  Βαγγέλης Διονυσόπουλος, ο οποίος έπαιξε στην επίθεση και μάλιστα ήταν και εκείνος που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη.

Ο Ξενοφών μπήκε δυνατά και μόλις στο 1΄ο Μπακατσέλος είχε τετ-α-τετ το οποίο απέκρουσε ο Μικελόπουλος. Στο 14΄ο Ξενοφών άνοιξε το σκορ με τον Βαγγέλη Διονυσόπουλο, έπειτα από πλασέ του Χαραλαμπόπουλου μέσα από την περιοχή και απόκρουση του Μικελόπουλου. Ο Ξενοφών πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες, για να φτάσει στο 2-0, όταν στο 45΄ο Μπακατσέλος έπιασε ένα δυνατό σουτ από 25 μέτρα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μικελόπουλου. Ο Πέλοπας μείωσε στο 55΄με τον Ντίνο Δημητρόπουλο και κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από κόρνερ. Το 2-1 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Ξενοφών: Δασκαλόπουλος, Γαλανόπουλος, Δημάκης, Αναμουρλίδης, Κολόκας (46΄λ.τ. Θεοχαρόπουλος), Μιλοσέσκι (49΄λ.τ. Π. Κουτσογιαννάκης), Διονυσόπουλος (90΄Πλατανίτης), Χαραλαμπόπουλος, Μπατζάκας (55΄Θ. Κωνσταντόπουλος), Φερεκίδης, Μπακατσέλος.

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Βασιλόπουλος, Πότκα (72΄Καλαθάς), Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος (86΄Μπουλούτας), Δαβουρλής (31΄λ.τ. Δημητρόπουλος), Γεωργίου, Δ. Πλατής, Κανελλόπουλος, Αστερόπουλος, Παπαδάτος (58΄Μπαχούρος).