ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξενοφών: Παρουσιάστηκε ο Ντίνος Φούφουλας


Το νέο ηχηρό μεταγραφικό απόκτημά του, παρουσίασε σήμερα ο Ξενοφών. Ο Ντίνος Φούφουλας, ένα αναμφίβολα μεγάλο όνομα το οποίο τη νέα σεζόν θα “κοσμεί” τα ηλειακά γήπεδα, παρουσιάστηκε και επίσημα σήμερα από τους “Στρατηγούς”. 

Ο Ντίνος Φούφουλας, αφίχθη στην Κρέστενα, όπου διευθετήθηκαν τα τυπικά της μετακίνησής του, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο γήπεδο, όπου τον υποδέχθηκε ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι, προπονητής της ομάδας, αλλά και συμπαίκτης του. Ο Μιλοσέσκι και ο Φούφουλας, έχουν συνυπάρξει ως ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια της Παναχαϊκής και αναμφίβολά η συνύπαρξή τους, δίνει άλλο ειδικό βάρος και προσωπικότητα στο παιχνίδι του Ξενοφώντα, ο οποίος ενισχύεται πάρα πολύ ενόψει της συνέχειας.

Ο πολύπειρος Αχαιός μέσος, ξεκίνησε λοιπόν προπονήσεις με τον Ξενοφώντα, μπαίνοντας σταδιακά στους ρυθμούς της ομάδας. Πρόκειται για μια μεταγραφή, η οποία έχει επιφέρει ενθουσιασμό και στις τάξεις των φιλάθλων του Ξενοφώντα, οι οποίοι βλέπουν την ομάδα τους, να αποκτάει έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος με την παρουσία του ανεβάζει κατακόρυφα το πρεστίζ του Πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας.