ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξενοφών-Προοδευτική 1-0: Κρατάει την τύχη στα χέρια του…

  • 54
    Shares

Με γκολ του Θανάση Μπακατσέλου στο 89ο λεπτό, ο Ξενοφών πέτυχε μια πολύ σπουδαία νίκη, αλλά συνάμα και δύσκολη, σε βάρος της Προοδευτικής. Οι Στρατηγοί, νιώθοντας την καυτή ανάσα του Ολυμπιακού Σαβαλίων και του Αλφειού, κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη και να κρατούν την τύχη στα χέρια τους αναφορικά με την είσοδο στα Πλέι Οφ. Διότι σε διαφορετική περίπτωση και με γκέλα στο σημερινό ματς, τα πράγματα θα ήταν πάρα πολύ δύσκολα.

Η Προοδευτική, κατάφερε να κλείσει καλά τα ατού του Ξενοφώντα και να μην του επιτρέψει να φτάσει στο γκολ. Όσο η ώρα περνούσε, η πίεση αυξανόταν για τον Ξενοφώντα, ο οποίος ήθελε τη νίκη. Και τελικά, εκεί που η Προοδευτική είδε στο 87΄τον Βασίλη Παντελή, έξω από την περιοχή και με καλές προϋποθέσεις να κάνει ένα σουτ άουτ. ο Ξενοφών ήταν αυτός που σκόραρε με τον Μπακατσέλο, μετά από κάθετη πάσα από τον Θεοχαρόπουλο από τον άξονα και πλασέ.

Ξενοφών: Δασκαλόπουλος, Γαλανόπουλος, Αναμουτρλίδης, Δημάκης, Κολόκας, Μιλοσέκσι, Π. Κουτσογιαννάκης (75΄Χαραλαμπόπουλος), Νικολόπουλος (60΄Θεοχαρόπουλος), Διονυσόπουλος, Π. Κωνσταντόπουλος (90΄Θ. Κωνσταντόπουλος), Μπακατσέλος.

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Πατσούρας, Σωτηρόπουλος (85΄Κρίγκος), Μούζος, Μπιτούνης, Παναγιωτόπουλος, Παντελής, Ε. Σάμαρης (66΄Ορλώφ), Κατσιμητσήρης, Α. Βαλογιάννης (73΄Λιακόπουλος), Νικολετάκης.


  • 54
    Shares