ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξενοφών: Συνεχίζει ο Θανάσης Μπακατσέλος-Από Πέμπτη ανακοινώσεις


Πολύ κοντά στη συμφωνία για ανανέωση της παρουσίας του Θανάση Μπακατσέλου βρίσκεται ο Ξενοφών, ο οποίος συμφώνησε και με τον Ντέγιαν Μιλοσέσκι να αγωνιστεί και του χρόνου με τα Ερυθρόλευκα της ομάδας των Κρεστένων. Οι άνθρωποι του Ξενοφώντα, βρίσκονται κοντά στη διατήρηση του περσινού ρόστερ, πάνω στο οποίο θα γίνουν συγκεκριμένες προσθήκες. Εκείνο το οποίο απομένει να ξεκαθαρίσει είναι το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, θέμα το οποίο όπως και ορισμένα άλλα, διοικητικά-οργανωτικά, θα αρχίσουν να μπαίνουν στην τελική ευθεία από την ερχόμενη Πέμπτη και μετά, οπότε είναι προγραμματισμένη η νέα Γενική Συνέλευση του συλλόγου.

Θεαματικές αλλαγές δεν αναμένονται ούτε σε διοικητικό επίπεδο, με τη διοίκηση να συνεχίζει και τη νέα σεζόν και τον Ξενοφώντα να έχει υψηλούς στόχους, χωρίς πάντως να η κατάκτηση του τίτλου και η άνοδος στη Γ΄ Εθνική να αποτελεί αυτοσκοπό.

Μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης, θα παρουσιαστεί το πλάνο και θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός. Ένα πλάνο, το οποίο όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα περιλαμβάνει ως βασικό του άξονα τη συνέχεια της ομάδας, χωρίς μεγάλες αλλαγές στο δυναμικό και με την προώθηση εκ νέου ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομής.