ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξενοφών: Το Σάββατο η φιέστα τίτλου με φιλικό κόντρα στην ομάδα του 2009

  • 48
    Shares

Το παρόν, συναντάει την ιστορία του Ξενοφώντα και οι δυο μαζί, ατενίζουν το μέλλον. Ένα φιλικό διαφορετικό από τα άλλα, θα είναι αυτό που θα διεξαχθεί το Σάββατο, ανάμεσα στην ομάδα «θρύλο» του 2009, η οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Ηλείας και την εφετινή ομάδα, η οποία επανέλαβε την ίδια επιτυχία, φθάνoντας μάλιστα και στο νταμπλ.

Στο παιχνίδι αυτό, θα γίνει και η απονομή του τίτλου. Στην ομάδα του 2009, θα είναι ο τότε γκολκίπερ και σημερινό μέλος του τεχνικού τιμ, Αλέξης Κωστόπουλος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κρέστενας σήμερα και τότε σέντερ φορ, ο Κώστας Δρακόπουλος. Ο Σταύρος Ζαπάντης, ο Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Χάρης Ζωγόπουλος, ο Ηλίας Κωλέττης, Νίκος ψευδός, , ο Βασίλης Κουής και άλλοι. Ακόμα θα είναι ο ο Βασίλης Σιούτης, ο Γιώργος Σαραμαντάς και ο Πάνος Πεσκελίδης, μέλη της ομάδας που αγωνίστηκε στη Δ΄  Εθνική. Και βέβαια με την ομάδα του 2009, θα αγωνιστούν και τρεις εν ενεργεία παίκτες, οι «διαχρονικοί» Γιώργος Μιχαλόπουλος, Τάσος και Πάνος Κουτσογιαννάκης. Οι τρεις παίκτες αυτοί, είναι και οι μοναδικοί που θα φέρουν δυο μετάλλια Πρωταθλητή στο στήθος τους, του 2009 και του 2019.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, το οποίο έχει οριστεί στις 6μ.μ., θα γίνει από την ΕΠΣΗ η απονομή του επάθλου του Πρωταθλητή, ενώ τιμητική πλακέτα θα δώσει στην ομάδα ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων, Σάκης Μπαλιούκος.


  • 48
    Shares