ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εκδήλωση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου για την Ηλεία – Όλοι οι φίλοι του εκεί


Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εκδήλωση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου για την Ηλεία, όπου σε μια κατάμεστη αίθουσα οι ομιλητές και κυρίως ο ίδιος έδειξαν το δρόμο για μια αναπτυξιακή πορεία με ουσιαστικά αποτελέσματα.

Εμφανής ήταν η αγάπη και η εμπιστοσύνη του κόσμου για τον κ. Κωνσταντόπουλο, γεγονός που συγκίνησε ιδιαίτερα τον ίδιο και στην ομιλία του ήταν ειλικρινής, ευθύς και είπε τα πράγματα με το όνομα τους.

Δεν θέλησε να κάνει μια κριτική απλά για τη κριτική, ούτε να χαϊδέψει αυτιά για να εισπράξει εκτίμηση και σεβασμό, αλλά με τεκμηριωμένο λόγο να θέσει τα δεδομένα που θα επιτρέψουν σε όλους να έχουν ένα μέλλον καλύτερο από το παρόν, ένα μέλλον που αξίζει σε όλους.

Έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου στο Νομό Ηλείας και μάλιστα τόνισε ότι προέχει η αξιοκρατία και όχι οι προσωπικές σχέσεις και τα διάφορα παρασκήνια.

Επιθυμεί να εξεταστούν τα προσόντα του, η επαγγελματική και επιστημονική του δράση και κυρίως η αγάπη του για το τόπο. Σε μια εποχή που το πολιτικό προσωπικό της χώρας έχει χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, άνθρωποι σαν τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο δείχνουν πως υπάρχει φως στο τούνελ της πολιτικής, δείχνουν ότι πράγματι η χώρα τους έχει ανάγκη, γιατί δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από τη πολιτική παρά μόνο να προσφέρουν και να δώσουν το καλύτερο εαυτό τους.