16.5 C
Pýrgos
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των συμπολιτών μας στην κοπή πίτας της Δημοτικής παράταξης ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ

spot_img

Προτεινόμενα

«Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των συμπολιτών μας στην κοπή πίτας της Δημοτικής παράταξης ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου – Παρουσία 1.000 ατόμων και με σύνθημα ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, αποκατέστησε πλήρως την πραγματικότητα των τελευταίων πέντε ετών και το μεγάλο έργο που έχει συντελεστεί στον Δήμο»

Παρουσία 1.000 και πλέον συμπολιτών μας και εκατοντάδων που δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στο γνωστό κοσμικό κέντρο της Αμαλιάδας λόγω χωρητικότητας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η κοπή πίτας της δημοτικής παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Το κλίμα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν πανηγυρικό, με τον Δήμαρχο Ήλιδας να κηρύσσει επί της ουσίας την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου.

Με σύνθημα «ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ» ο κύριος Χριστοδουλόπουλος κατά τη διάρκεια της κεντρικής του ομιλίας αποκατέστησε πλήρως την αλήθεια σε μία σειρά από ζητήματα για τα οποία τα τελευταία χρόνια λοιδορήθηκε ο ίδιος και προσωπικά η δημοτική αρχή.

Αποκατέστησε πλήρως την αλήθεια όσον αφορά στο έργο που έχει επιδείξει η Δημοτική Αρχή την τελευταία πενταετίας, αρχής γενομένης τα τεχνικά έργα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, κρατώντας ανά χείρας την κατάσταση με τα 72 έργα που έγιναν την τελευταία πενταετία και τα οποία το επόμενο διάστημα θα παρουσιαστούν αναλυτικά στους δημότες: «Στην δική μας θητεία έγινε και γίνεται, δημοτικό έργο 48.751.000 ευρώ και συγκεκριμένα:

Έχουν ήδη ολοκληρωθεί έργα 5.688.828 ευρώ!

Έχουν ξεκινήσει και εκτελούνται έργα 21.547.184 ευρώ!

Έχουν προγραμματιστεί και ξεκινούν έργα 21.515.470 ευρώ!

Αν σε αυτά προσθέσουμε και τα 41.240.000 σε διαδημοτικά έργα, τότε συνολικά, πάνω από 90.000.000 ευρώ είναι το έργο μας. Όχι βιτρίνας, ουσίας.

Τόσο έργο, δεν το μπόρεσε στην τελευταία του θητεία ο προκάτοχός μου, αλλά και σε όλες τις θητείες του. Εμείς τα κάναμε με λιγότερα έσοδα από το Κράτος και χωρίς ΕΣΠΑ. Να θυμίσω ότι ο προκάτοχος ήταν Δήμαρχος με 3 ΕΣΠΑ!

Κι άφησε πίσω του μισοτελειωμένα έργα, άδεια ταμεία και κατασχέσεις».

Στη φετινή γιορτή για την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παράταξης, ο κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσοι τον τίμησαν με την παρουσία τους, αναφέροντας ότι τους ευχαριστεί, όμως ταυτόχρονα ζητάει συγνώμη από αυτούς που ήρθαν μέχρι εκεί όμως δεν μπόρεσαν να μπουν στην αίθουσα, παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος χώρος του κοσμικού κέντρου είναι από τους μεγαλύτερους της Ηλείας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε όλοι εδώ! Είμαστε ακόμα περισσότεροι από πέρυσι, όπου ήμασταν ακόμη περισσότεροι από πρόπερσι. Αυτή είναι, τελικά, η δύναμή μας.  Ότι όσο περνάει ο χρόνος γινόμαστε περισσότεροι.

Η ιστορία δεν αλλάζει. Κρίθηκαν για τα έργα και τις ημέρες τους και καταδικάστηκαν στο περιθώριο της ιστορίας. Ποιόν να ξεγελάσουν; Και για πόσο να ξεγελάσουν κάποιον; Τους κατάλαβαν και τα μικρά παιδιά. Τους καταλάβαμε όλοι.

Το 2014 στάθηκα μπροστά σας και υποσχέθηκα να παλέψω, πρώτος μεταξύ ίσων, για τον Δήμο, για τον άνθρωπο.

Βάδισα μαζί σας τον δρόμο της αλήθειας. Με αυτές τις αλήθειες προχωρούμε. Προχωρούμε με την αλήθεια του έργου μας. Προχωρούμε με την αλήθεια του ήθους μας. Προχωρούμε με την αλήθεια της αλληλεγγύης. Προχωρούμε με την αλήθεια των αριθμών. Προχωρούμε με την αλήθεια της λογοδοσίας και της διαφάνειας.

Τώρα, στην ανατολή του 2019, στέκομαι ξανά μπροστά σας και υπόσχομαι να συνεχίσω στο δρόμο της αλήθειας. Είναι ο πιο δύσκολος. Δεν είναι φανταχτερός. Δεν έχει ανάπαυση. Αλλά είναι ο μόνος δρόμος που έχουμε να βαδίσουμε».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Ήλιδας παρουσίασε τους παλαιούς και τους νέους υποψηφίους της παράταξης, τους οποίους ήδη έχει ξεκινήσει να ανακοινώνει, ενώ αφιέρωσε το φετινό φλουρί της βασιλόπιτας στην ΑΛΗΘΕΙΑ με την οποία πορεύτηκε μέχρι σήμερα και θα αποκαταστήσει πλήρως το επόμενο διάστημα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα