ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Ξεσηκωμός» στη Ζαχάρω ενόψει «Λύκων»-Μπάδας: «Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής στα εισιτήρια»

«Ξεσηκωμός» επικρατεί στη Ζαχάρω ενόψει της πρεμιέρας της Κυριακής απέναντι στον Παναργειακό, έναν ιστορικό σύλλογο με τη δική του διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι «Λύκοι», έρχονται στη νότια Ηλεία με πολλά προβλήματα να αντιμετωπίζουν αυτό το καλοκαίρι, όμως δεν παύει να είναι μια ομάδα που δεν πρέπει να υποτιμάται. Ο Παναργειακός τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά ένας από τους διεκδικητές του τίτλου και αυτό λέει πολλά.

Στη Ζαχάρω, το παιχνίδι της Κυριακής αποτελεί γιορτή και τέτοια παιχνίδια αποτελούν μεγάλη προβολή για τη Ζαχάρω. Δεν είναι τυχαίο ότι το γνωστό σάιτ της Αργοναυπλίας, sport.argonafplia.gr, προχώρησε πριν λίγο σε ειδική αναφορά στον Ολυμπιακό Ζαχάρως.

Ο Άρης Ρουμελιώτης και οι ποδοσφαιριστές του, έχουν μπει στην τελική ευθεία τη προετοιμασίας τους για το ματς αυτό.  Η βδομάδα που αυτή, θα εστιάζει αποκλειστικά στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο Πρόεδρος του Ολυμοιακού Γιώργος Μπάδας, (ο οποίος με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Γουργούλη, παλιό ποδοσφαιριστή και επιχειρηματία στην περιοχή, αποτελούν τους θεμέλιους λίθους της μεγάλης προσπάθειας αναγέννησης του Ολυμπακου), περιγράφει ξεκάθαρα τον στόχο: «Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως να γίνει πρωταθλητής στα εισιτήρια. Η Ζαχάρω να ξαναζήσει στιγμές του ένδοξου παρελθόντος, περασμένων δεκαετιών, οπότε και το γήπεδο ήταν κατάμεστο».

Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Δημήτρης Γουργούλης 

 

Γενικό κάλεσμα λοιπόν στον κόσμο, για μια νέα προσπάθεια, η οποία έχει σαν στόχο την παραμονή στην κατηγορία και την καθιέρωση στη Γ΄ Εθνική. Μια προσπάθεια που έχει σαν στόχο να καταστεί ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, το σημείο αναφοράς της νότιας Ηλείας. Γι’ αυτό και η διοίκηση της ομάδας τα τελευταία χρόνια έχει σηκώσει τον πήχη ψηλότερα και φιλοδοξεί την Κυριακή, η ιστορική πρεμιέρα, να συνδυαστεί με νίκη απέναντι σε έναν ιστορικό αντίπαλο.

 

Το ρόστερ του Παναργειακού

Ο Παναργειακός, έρχεται στη Ζαχάρω με πρωταρχικό στόχο μια καλή παρουσία, ενώ ανακοίνωσε και το ρόστερ του. Οι δύο τελευταίες μεταγρραφές του Παναργειακού είναι ο αμυντικός Γιώργος Τζιόλας και ο επιθετικός Γιώργος Τσιρλίδης.

Αναλυτικά, το δυναμικό του Παναργειακού αποτελείται πλέον απο τους:
-Γ. Λαμπρόπουλο και Γ.Μποζιονέλο (τερματοφύλακες
-Βασίλη Φλώρο, Άγγελο Μπακατσέλο, Πέτρο Βουρνάζο, Γ.Τζιόλα, Βασίλη Φλεβάρη, Αντονι Εμέκα,
-Εμιλιάνο Τσάκα, Γιάννη Μπλάτσο, Μάνο Τζά, Θοδωρή Φασούλη, Αλέξανδρο Ταμπούρη, Δημήτρη Φουφούνη, Χρήστο Φλεβάρη.
-Γιάννη Παιδάκη, Σάκη Κυριακόπουλο, Δημ.Παντίσκο, Δημήτρη Μανιάτη, Δημήτρη Κοτσωβό, Γ.Τσιρλίδη.