ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΠΗΝΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεχώρισε η Ηλεία στην 1η Ολυμπιάδα Παιδικής Ζωγραφικής!

  • 222
    Shares

Μια λαμπρή τελετή απονομής μεταλλίων ήταν το αποκορύφωμα της 1ης Ολυμπιάδας παιδικής ζωγραφικής που διοργάνωσε η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας στο αμφιθέατρο του μουσείου της Ακρόπολης στις 1 Δεκεμβρίου 2019.

Την Τελετή παρουσίασε η ηθοποιός κυρία Τζωρτζίνα Κώνστα. Με την παρουσία της τίμησε η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος. Στην εισαγωγή της τελετής μίλησαν η Υπουργός Παιδείας κυρία Νίκη Κεραμέως, ο Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Κώστας Μπακογιάννης, και ο Πρόεδρος του Μουσείου Ακρόπολης, κύριος Δημήτριος Παντερμαλής.

Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα η ζωγράφος κα Ελένη Σταθοπούλου από την Ανδραβίδα, όπου είχε την τιμή να βραβευτούν επτά από τους μαθητές της.

Σε δηλώσεις της η κα Σταθοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προσωπικά ευχαριστώ ολόθερμα την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας και την πρόεδρο κα. Αικατερίνα Λέγγου και τους συγχαίρω για την άψογη διοργάνωση.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που βραβεύτηκαν.

Συγχαρητήρια και στους δικούς μου μικρούς καλλιτέχνες που με πολύ αγάπη και φαντασία έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Οι μικροί μου καλλιτέχνες που βραβεύτηκαν και παρέλαβαν μετάλλιο είναι:

Ζαφειρόπουλος Μανώλης, Λεχαινά

Καραβίδας Γεράσιμος Ιωάννης, Κόροιβος

Κλαμπάνου Μαριζέτα, Ανδραβίδα

Κοτσώνη Μαρία, Νέα Μανωλάδα

Σμέρου Χρύσα Ελένη, Δήμητρα

Σοφιανού Βιβή, Λεχαινά

Φωτόπουλος Νεκτάριος, Σταφιδόκαμπος

Συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους αγαπημένους φίλους και συναδέλφους από διάφορες περιοχές της χώρας μας που η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας και η παιδική ζωγραφιά κατάφερε να μας ενώσει.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς τα παιδιά από όλα τα τμήματα και τις οικογένειές τους που όλα αυτά τα χρόνια μου έχουν δείξει απίστευτη αγάπη και έχουν αγκαλιάσει τις εικαστικές μας δραστηριότητες.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ»


  • 222
    Shares