ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Οι αθέατοι πρωταγωνιστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους !


Από την πρώτη στιγμή στην μάχη οι αρχές στις φωτιές της Ηλείας.

Οι αθέατοι πρωταγωνιστές, έδωσαν και πάλι το παρόν και φέτος στις φωτιές της Ηλείας .

Με τις μνήμες ζωντανές μετά την καταστροφή στο Μάτι, οι αρχές ήταν σε ποιο σωστή ετοιμότητα , με τον φόβο μην ζήσουμε και παλι τον εφιάλτη .

Από τα πρώτα λεπτά το Ilia.news βρέθηκε στην πρώτη γραμμή στην Δαφνιώτισσα και ζήσαμε από κοντά όλες τις ώρες την θλιβερή κατάσταση εκεί .

Αναμφισβήτητα, ίσως ήταν μια από τις πιο οργανωμένες επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των Αστυνομικών αρχών που έχουμε ζήσει σαν ρεπόρτερ στην αντιμετώπιση των Πυρκαγιών .

Πολλά 24ωρα έδιναν μάχη με τις φλόγες ,οι διοικητές τις Πυροσβεστικής, Κώστας Χριπάτσιος και Γιάννης Πετρούτσος με τους Πυροσβέστες τους.

Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με όλες τις υλικές και ψυχικές δυνάμεις τους.

Η Αστυνομία της Ηλείας επίσης ,με επικεφαλή τον Αναπληρωτή περιφερειακό διευθυντή Ηλείας κ.Βαγγέλη Αναγνωστάκη και τους υπόλοιπους αστυνομικούς είχαν «κλείσει» πολλά 24ωρα στις φωτιές και στις κάπνες, με το άγχος της αντιμετώπισης και της οργάνωσης των πολιτών ως προς την διαχείριση του προβλήματος .

Μεγάλη ήταν και η βοήθεια από τα εναέρια μέσα που συγκεντρώθηκε εκεί όλη περίπου η δύναμη τους , αφού δεν υπήρξε εκείνη τη χρονική στιγμή άλλη εστία Πυρκαγιάς στη Ελλάδα .

Σίγουρα βοήθησαν και οι απλοί πολίτες εθελοντές που έδωσαν το παρόν στις φλόγες της Πυρκαγιάς .

Το Ilia.news εκφράζει τα συγχαρητήρια του σε όλους τους παράγοντες και πρώτα απ όλα στις αρχές για την άρτια οργάνωση της αντιμετώπισης στις συγκεκριμένες πυρκαγιές σε Δαφνιώτισσα και Γεράκι .

Γιατί υποχρέωση μας ειναι να γράφουμε όχι μόνο τα λάθη αλλά και τις σωστές και αξιόλογες προσπάθειες…