ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΓΟΥ

Οι αντικειμενικές αξίες «φωτιά» στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πύργου!

  • 3
    Shares

Στη μείωση των αντικειμενικών αξιών σε περιοχές των πρώην δήμων Βώλακος και Ιάρδανου επικεντρώθηκε με την έναρξή της κιόλας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, με το θέμα να εισηγείται ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Τάκης Αντωνακόπουλος και να στηρίζεται και από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βροχίτσας κ. Δημήτρη Δημητρόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αντικειμενικές αξίες στη Βροχίτσα ανέρχονται στο ποσό των 23 ευρώ ανά τ.μ. τη στιγμή που στον Πύργο είναι 19 ευρώ/τ.μ., με τον κ. Αντωνακόπουλο να ζητά την επικαιροποίηση παλαιότερου ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου για το εν λόγω θέμα.

Η κακή λειτουργία των φαναριών, χωρίς να λείπουν οι βολές προς την Περιφέρεια και οι προειδοποιήσεις για αγωγές, ήταν ένα από τα θέματα που εισηγήθηκε ο δήμαρχος κ. Γαβρίλης Λιατσής, ο οποίος παράλληλα προχώρησε και σε ενημέρωση γύρω από τα έργα ανάπλασης της κεντρικής πλατείας του Πύργου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου κ. Λεωνίδας Βαρουξής, ο οποίος εισηγήθηκε το θέμα του προϋπολογισμού του Οργανισμού, ο οποίος και εγκρίθηκε, αναφερόμενος ταυτόχρονα και σε όλα τα λειτουργικά προβλήματά του.


  • 3
    Shares