ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Οι εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης


Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 14 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, η πρώτη συνάντηση των καθηγητών με τις συντονίστριες του Κέντρου Κοινότητας που διοργανώνουν την δομή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, και από τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου αναμένεται να λάβει δράση με 10 εθελοντές καθηγητές να προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες σε περίπου 45 μαθητές που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Ο αντιδήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, κ. Ανδρέας Μίγκος, ο οποίος είναι ένας από τους εθελοντές, ευχαρίστησε τους εθελοντές καθηγητές που με την πράξη τους τιμούν το λειτούργημα του εκπαιδευτικού.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια για το που θα στηθεί το Φροντιστήριο, δεδομένου ότι απευθύνεται σε μαθητές όλου του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, και σε μαθητές που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Οι εθελοντές καθηγητές είναι: από την Βάρδα ο Παπαδόπουλος Ιωάννης, η Αλμπάνη Δήμητρα και ο Σοφιανόπουλος Νίκος. Από τα Λεχαινά ο Μίγκος Ανδρέας , η Μεϊντάνη Γεωργία και ο Μπακογιάννης Γεώργιος. Από την Ανδραβίδα η Λάκκα Ανδριάννα και η Νικολοπούλου Διονυσία.