Οι εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

spot_img

Προτεινόμενα

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

Έτσι τη Δευτέρα, ανήμερα της Εθνικής Εορτής, στην έδρα του δήμου Αρχαία Ολυμπίας:

Στις 10 το πρωί θα τελεστεί η επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η εκπαιδευτικός του Γυμνασίου Αρχαίας Ολυμπίας κα Σπυριδούλα Παπαπάσχου, ενώ στις 10:30 το μισή, θα ακολουθήσει η επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων και η κατάθεση των στεφανιών.

Στις 11 θα πραγματοποηθεί η μαθητική παρέλαση και με το πέρας της, οι μαθητές θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς στο προαύλιο του παλιού δημαρχείου.

Στις 12:30 ο δήμαρχος θα δεξιωθεί τους πολίτες και τις αρχές στο δημαρχείο.

Τελετάρχης ορίζεται ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Δημοτικού Σχολείου Αρχαίας Ολυμπίας κ. Ιωάννης Κουτσουνάς.

 

Στη Λαμπεία: Στις 10 θα τελεστεί η Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου όπου τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει ο Επίκουρος καθηγητής ιστορίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ Νικόλαος Αναστασόπουλος.

Στις 10:30 θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων και η κατάθεση των στεφάνων. Στις 11 οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με τη μαθητική παρέλαση και παραδοσιακούς χορούς από μαθητές.

Τελετάρχης ορίζεται ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Γυμνασίου και των Λυκειακών τάξεων Λαμπείας κ. Δημήτρης Κυριακόπουλος.

 

Στο Πανόπουλο: Στις 10 θα τελεστεί η Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος  όπου τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει η εκπαιδευτικός του Δημοτικού Σχολείου Πανόπουλου κα Αθανασία Κίμογλου.

Στις 10:30 θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων και η κατάθεση των στεφάνων. Στις 11 οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με τη μαθητική παρέλαση και παραδοσιακούς χορούς από μαθητές.

Τελετάρχης ορίζεται ο διευθυντής του Γυμνασίου Πανόπουλου κ. Αθανάσιος Χριστακόπουλος.

 

Στο Λάλα: Στις 10 θα τελεστεί η Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου όπου τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει ο διευθυντής του Γυμνασίου Λάλα κ. Ιωάννης Δεληγιάννης.

Στις 10:30 θα τελεστεί η επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων και η κατάθεση των στεφάνων.

Στις 11 οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με τη μαθητική παρέλαση και παραδοσιακούς χορούς από μαθητές.

Τελετάρχης ορίζεται ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Λάλα κ. Κωνσταντίνος Χρονόπουλος.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα