Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
22.3 C
Pýrgos

Οι επαγγελματίες στην «πρίζα» 

spot_img
Ορατός είναι ο κίνδυνος οριστικών λουκέτων σε όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς εκείνοι οι οποίοι κατάφεραν να επιζήσουν από την οικονομική κρίση που προκάλεσε ο κορωνοϊός και τα αλλεπάλληλα lockdown έρχονται τώρα αντιμέτωποι με την οικονομική κρίση την οποία προκαλεί η τεράστια αύξηση των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος.
Μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που περνώντας από συμπληγάδες το προηγούμενο διάστημα κατάφεραν να διατηρηθούν ζωντανές τώρα καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά για την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος, λόγω της ρήτρας αναπροσαρμογής, αυξήσεις που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζουν ακόμα και το 100% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα της περσινής περιόδου.
Μέσα σε αυτό το δυσμενές οικονομικό πλαίσιο, οι επαγγελματίες δεν έχουν δυστυχώς τη στήριξη της πολιτείας, γεγονός που αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει τις επιχειρήσεις τους σε βέβαιο θάνατο.
Η κυβέρνηση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μιλούν για ανάπτυξη, σκοτώνοντας την ίδια στιγμή τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εγκαταλείποντας τες στο έλεος της κρίσης που οι ίδιοι προκάλεσαν.
Καλούμε την κυβέρνηση αλλά και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λάβει μέτρα ουσιαστικής στήριξης τόσο των νοικοκυριών όσο και των ίδιων των μικρομεσαίων επαγγελματιών που αυτή τη στιγμή αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην πληρωμή των υπερφουσκωμένων λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΛΕΒΟΤΟΜΟΣ
Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα