ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών απέστειλαν στον Πρωθυπουργό ευχαριστήριο – «Αδειάζουν» τον Βουλευτή μας

  • 231
    Shares

Οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών αλλά και των γύρω περιοχών από το 2011 προσπάθησαν και προσπαθούν να προασπιστούν το δικαίωμα στη ζωή και την υγεία. Κατά τη διάρκεια του αγώνα τους, ήρθαν σε επαφή και ζήτησαν τη βοήθεια των πολιτικών εκπροσώπων, τοπικών και εθνικών, αρχών, υπηρεσιών, απλών πολιτών. Κάποιοι εξ αυτών ανταποκρίθηκαν αργά, κάποιοι ανταποκρίθηκαν άμεσα, κάποιοι υπεκφεύγαν, κάποιοι αδιαφόρησαν, κάποιοι τους πολέμησαν και κάποιοι τους περιγέλασαν.

Σήμερα η ζωή τους έχει αλλάξει και το οφείλουν ρητά και ξεκάθαρα στην άμεση ανταπόκριση της περιφέρειας και ειδικότερα στην άμεση ανταπόκριση του Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριου Φαρμάκη και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλειου Γιαννόπουλου. Σημαντικό ρόλο όμως διαδραμάτισε και η Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Διονυσία Αυγερινοπούλου. Επιπλέον, η Κυβέρνηση με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, μέσω του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει δηλώσει ότι επιθυμεί ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Για το λόγο αυτό οι κάτοικοι απέστειλαν στον Πρωθυπουργό ευχαριστήριο Επιστολή, καθώς και σε όλους όσους συνέβαλαν στον αγώνα τους αυτό.

Βέβαια η επιστολή αυτή έπρεπε να αποτυπώσει σαφώς και τη στάση ενός εκ των βουλευτών της κυβερνώσας παράταξης που δυστυχώς εναντιώθηκε στον αγώνα αυτό, αντίθετα στην εντολή εκπροσώπησης που έλαβε από τον Ηλειακό Λαό.

Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι τελικής δικαίωσης

Δελτίο Τύπου 


  • 231
    Shares