ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Οι «Λουβοδίκοι»… στο μπαλκόνι και ο λαός στο δρόμο…

  • 159
    Shares

Είναι ίσως η πρώτη φορά που είδαμε, στο σημερινό καρναβάλι της Αμαλιάδας, Δημοτική Αρχή να απαξιώνει με αυτό τον τρόπο… τους δημότες της.

Έναν δήμαρχο, αλλά και άλλα στελέχη της Δημοτικής Αρχής, να μην κατεβαίνουν στο δρόμο να μιλήσουν, να χαιρετίσουν, να διασκεδάσουν με τους συμπολίτες τους, τους ανθρώπους που τους χάρισαν τα αξιώματά τους, αλλά να προτιμούν να παρακολουθήσουν την καρναβαλική παρέλαση… αφ’ υψηλού, από το μπαλκόνι του αναπληρωτή δημάρχου κ. Ανδρέα Παπαδάκου!

Γεγονός το οποίο φυσικά σχολιάστηκε έντονα από τον κόσμο που επέλεξε το «κέντρο» της πόλης και τους είδε να «καμαρώνουν» στο μπαλκόνι… ως άλλοι «Λουβοδίκοι». Ούτε να κηρύξει την έναρξη του καρναβαλιού, ούτε ένας χαιρετισμός… τίποτα… Ανύπαρκτος ο δήμαρχος στο Καρναβάλι της Αμαλιάδας.

Και όπως σχολίαζαν δύο πολίτες και μάλιστα ψηφοφόροι της παράταξης του κ. Λυμπέρη, όπως οι ίδιοι τουλάχιστον αυτοπροσδιορίζονταν:  «Τι φοβάται ο δήμαρχος και δεν κατεβαίνει στον δρόμο; Δεν θέλει να τσαλακωθεί με τον κόσμο στο καρναβάλι;» Για να έρθει η απάντηση… «Ποιος ξέρει; Μπορεί να φοβάται και τη γρίπη…».


  • 159
    Shares