ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι νέες στολές του ΠΑΟ Βάρδας


Ο ΠΑΟ Βάρδας, παρουσίασε τις νέες στολές του, αυτές οι οποίες θα τον ακολουθήσουν τη σεζόν 2018-19. Είναι η βασική πράσινη στολή, αλλά και η εναλλακτική, σε μαύρο χρώμα. Είναι κατασκευασμένη από την ιταλική εταιρεία Zeus και αποτελεί χορηγία της Liga-Sport και του άλλοτε χορηγού και προέδρου Βασίλη Λίγκα.

Η ανακοίνωση που συνοδεύει την παρουσίαση:

«Άνεμος ανανέωσης πνέει παντού  και μέσα σε αυτά τα πλαίσια η εταιρεία αθλητικής ένδυσης ZEUS είναι αυτή που σε συνεργασία θα ενισχύσει το

έργο του Συλλόγου μας στην μεγάλη μας φετινή προσπάθεια.

Οι διοικούντες του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ θα ήθελαν να  ευχαριστήσουν επιμέρους τον κ ΒΑΣΙΛΗ ΛΙΓΚΑ και την εταιρεία Liga-Sport για την συμμετοχή και προσφορά με την ευγενική χειρονομία προς την ομάδα της Βάρδας.

Το διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν επίσης θερμά όλους τους χορηγούς της ομάδας και ειδικά τους BUONDI CAFFE , I.E.K ΣΜΑΡΝΑΚΗ , JOHN DEERE ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ για την υποστήριξη και τη συνεισφορά τους στο σύλλογο.

 

Η ευγενική σας χορηγία συμβάλει καθοριστικά έτσι ώστε η ομάδα να βρίσκεται και να αγωνίζεται στο δύσκολο και πολύ απαιτητικό  πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Όλοι στην οικογένεια του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ σας θεωρούμε μέλη της ομάδας κι ευελπιστούμε σε συνέχιση της άριστης συνεργασίας μας».