ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ

Οι Νέοι Αγρότες της Ηλείας στηρίζουν τη νέα συνεταιριστική προσπάθεια της Ένωσης Παραγωγών Α.Ε.Σ. Α.Ε. στην Αμαλιάδα


Την στήριξή τους εκφράζουν οι νέοι αγρότες της Ηλείας στο νέο χώρο γεωργικών εφοδίων που δημιουργήθηκε στην είσοδο της Αμαλιάδας.

Μια κίνηση που πήρε σάρκα και οστά από την την σύμπραξη της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας με την Ομάδα Παραγωγών Αιγιάλειας και την Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη νομού Αχαΐας, στηρίζει η Ένωση Νέων Αγροτών Ηλείας.

Ο Πρόεδρος των Νέων Αγροτών Ηλείας, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, καλεί τους νέους αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού να αγκαλιάσουν το νέο αυτό εγχείρημα που μοναδικό στόχο έχει την στήριξη τους σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο, με την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων στις καλύτερες τιμές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο κατάστημα λειτουργεί στο παλιό κτίριο του ΑΣΟ επί της οδού Αντωνίου Πετραλιά 67 στην είσοδο της Αμαλιάδας. Διαθέτει τα πάντα για τον καλλιεργητή και τον κτηνοτρόφο, καθώς εκτός από φυτοφάρμακα και λιπάσματα, ο αγρότης μπορεί να βρει εκεί ζωοτροφές, σπόρους, μηχανήματα, εργαλεία, ρουχισμό και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για την κάλυψη των αναγκών του.