«Οι φίλοι του Αστέρα στα δύσκολα φαίνονται»-Αναχώρηση για Ρόδο και ευχαριστήριο!

spot_img

Προτεινόμενα

Για τη Ρόδο αναχωρεί το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή του Αστέρα Αμαλιάδας, όπου αύριο το μεσημέρι στις 13:00 θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα. Είναι το τελευταίο μακρινό και πολυέξοδο ταξίδι της ομάδας, μιας ομάδας με μεγάλες δυσκολίες από την αρχή της σεζόν, η οποία κατάφερε έναν  «άθλο». Να μην μηδενιστεί και να μην αποσυρθεί, κρατώντας ψηλά τη σημαία του ευ αγωνίζεσθαι. Χάρη στην πολύτιμη συνεισφορά του Θανάση Παπαγεωργίου, ο Αστέρας όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρώσει αξιοπρεπώς έναν «μαραθώνιο».

Η διοίκηση του συλλόγου, εξέδωσε ευχαριστήριο προς τον Αμαλιαδίτη μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος για άλλη μια φορά έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την τύχη της ομάδας, έστω και αν δεν μετέχει στη διοίκηση, ούτε έχει κάποια άλλη ιδιότητα στην εφετινή ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Αστέρα Αμαλιάδας, ευχαριστεί θερμά τον κ. Θανάση Παπαγεωργίου για την πολύτιμη προσφορά του στην κάλυψη των εξόδων για τη μετάβαση της ομάδας μας στη Ρόδο.
Επίσης, ευχαριστεί τον δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, για την προσφορά του λεωφορείου που θα μεταφέρει την ομάδα.

Οι φίλοι του Αστέρα, στα δύσκολα φαίνονται!»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα