Ολοκληρώθηκε η θερινή κατασκήνωση του ΚΕΦΙΑΠ Γ.Ν. Ηλείας

spot_img

Προτεινόμενα

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 η θερινή κατασκήνωση του ΚΕΦΙΑΠ Γ.Ν. Ηλείας , στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας στη Σκαφιδιά, έπειτα από την ευγενική παραχώρηση, φιλοξενία και κάλυψη των εξόδων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. ΓΕΡΜΑΝΟΝ.

Η 6η θερινή κατασκήνωση του ΚΕΦΙΑΠ Γ.Ν. Ηλείας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προγραμμάτων ψυχοκοινωνικής στήριξης των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, από 2 έως 9 Ιουλίου 2017 και σε αυτήν έλαβαν μέρος 60 συνολικά άτομα, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, συνοδών τους και όλων των εργαζομένων του ΚΕΦΙΑΠ.

Το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 και ώρα 7 πραγματοποιήθηκε και η γιορτή λήξης της κατασκήνωσης ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 με την αναχώρηση των κατασκηνωτών.
Το πρόγραμμα είχε εμπλουτιστεί με ποικίλες δραστηριότητες όπως εργαστήρια τέχνης, προβολές ταινιών, αθλητικές δραστηριότητες , επίσκεψη στην Ιερά Μονή Σκαφιδιάς κ.τ.λ.

Κατά τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου επισκέφθηκαν το χώρο και παρακολούθησαν δραστηριότητες οι πρώην Πρόεδροι του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ , κος Μπαμπής και κ. Παπασωτηρίου καθώς και οι πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων ΑΜΕΑ ΗΛΙΣ και Παραπληγικών και κινητικά αναπήρων ν. Ηλείας.
Όλοι οι κατασκηνωτές αποχαιρετίστηκαν με την ευχή να συναντηθούν και πάλι στις κατασκηνώσεις της επόμενη χρονιά.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα