ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΗΝΕΙΟΥ

Ολοκληρώνεται η ανάπλαση δημοτικών οδών στο Τραγανό

  • 13
    Shares

Ολοκληρώνεται το έργο «Ανάπλαση δημοτικών οδών Αγ. Χαραλάμπους, Μακεδονίας και παρόδου Αρχαίας Ήλιδας της Δ.Κ.» προϋπολογισμού 651.200 ευρώ από το ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» και αφορά της ανάπλαση δημοτικών οδών Αγ. Χαραλάμπους, Μακεδονίας και παρόδου Αρχαίας Ήλιδας της Δ.Κ. Τραγανού προϋπολογισμού 651.200 ευρώ.

Οι εργασίες ανάπλασης του συγκεκριμένου έργου υλοποιούνται και ολοκληρώνονται σύντομα.

Σε ανακοίνωσή του ο πρώην δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στόχος μας η λειτουργική και η αισθητική αναβάθμιση του οικισμού. Πιο συγκεκριμένα το έργο αφορά το ανατολικό τμήμα του περιφερειακού δημοτικού δρόμου της Δ.Κ. Τραγανού, μήκους 750μ περίπου το οποίο αποτελείται από τον οδό Αγίου Χαραλάμπους και τμήμα της οδού Μακεδονίας, καθώς επίσης και από την πάροδο της οδού Αρχαίας Ήλιδας μήκος 95μ περίπου.

Πετύχαμε και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του δήμου μας να εξασφαλίσουμε μεγάλες χρηματοδοτήσεις για την υλοποίηση έργων προκειμένου να πετύχουμε την ισόρροπη ανάπτυξη και να βελτιώσουμε την ζωή των συμπολιτών μας».


  • 13
    Shares