ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιάδα-Κουρτέσι 2-2: Προηγήθηκαν δυο φορές οι Βουπράσιοι, αλλά δεν αρκούσε!

  • 15
    Shares

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Ολυμπιάδα και Κουρτέσι με 2-2 στο παιχνίδι που έγινε στο Λαντζόι, με την ομάδα του Κουρτεσίου να φεύγει με την πίκρα ότι δεν τα κατάφερε, έχοντας τέσσερα δοκάρια, αλλά και παράπονα από τη διαιτησία.

Από το 20΄μέχρι το 24΄η ομάδα του Κουρτεσίου έσπασε τα δοκάρια, «σημαδεύοντας» τους στύλους με τον Κόσκορη, το Ντίνο Καπώνη δυο φορές και τον Διαμαντόπουλο. Για να βρει τελικά στόχο στο 27΄ με πλασέ του Κόσκορη. Η Ολυμπιάδα προσπάθησε να απαντήσει και είχε διαδοχικές καλές στιγμές με τον Στροφύλλα και τον Καλαντζή. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65΄ ο Νικολοπουλος, έφερε το ματς στα ίσα με πέναλτι για χέρι αμυνόμενου,  αλλά τέσσερα λεπτά μετά, το Κουρτέσι πήρε ξανά προβάδισμα με 1-2.. Στο 89΄ η ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου ισοφάρισε με τον Γεωργίου, ενώ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χρυσαειδής έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-2.

Το Κουρτέσι έχει παράπονα για τη διαιτησία. Οι άνθρωποι του ΑΠΟΚ, ανέφεραν ότι στο δοκάρι του Καπώνη έχει περάσει η μπάλα τη γραμμή.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Καρακίτσος (46΄ λ.τρ. Τσίμπρης), Χρυσ. Αγγελόπουλος (66΄ Χρυσαειδής), Κύτταρης, Μπίρμπας (46΄ λ.τρ. Κωνσταντόπουλος), Φωτακόπουλος, Διαμαντάκος, Καλαντζής, Στροφύλλας, Νικολόπουλος, Ροδόπουλος (71΄ Γεωργίου).

Κουρτέσι: Σκλαβενίτης, Φιλιππακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Αλ. Καπώνης, Διαμαντόπουλος, Αλ. Σπ. Καπώνης (90΄ Καραχάλιος), Μητρόπουλος (46΄ Λυκουργιώτης), Κουρκουμέλης, Ντ. Καπώνης (68΄ Αντωνόπουλος), Κόσκορης (90΄ Φίλιας).


  • 15
    Shares