ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιάδα-Πέλοπας 0-0: Κανένας χαμένος, κι οι δυο κερδισμένοι

  • 14
    Shares

Έναν ακόμα βαθμό στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον υποβιβασμό πρόσθεσαν η Ολυμπιάδα και ο Πεέλοπας, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0, την ίδια ώρες που οι ομάδες που βρίσκονται κάτω από τη ζώνη ηττήθηκαν όλες.

Ελάχιστες οι καλές στιγμές στο παιχνίδι, με μια από αυτές, ένα απευθείας φάουλ του Δημητρόπουλου από πλευράς φιλοξενούμενων, το οποίο μπλόκαρε ο Μπουμπουνάς. Λίγο αργότερα, στο 25΄, από διαγώνιο σουτ του Κωνσταντόπουλου από πλευράς γηπεδούχων έδιωξε με τη βοήθεια και του δοκαριού ο Μικελόπουλος. Ο Πέλοπας ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αστερόπουλου με δεύτερη κίτρινη για καθυστέρηση στο 92’.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Τσίμπρης, Αγγελόπουλος (80’ Χρυσαείδης), Κύτταρης, Μπίρμπας, Φωτακόπουλος Γ., Διαμαντάκος (83’ Γεωργίου Ν.), Καλαντζής, Στροφύλλας, Νικολόπουλος, Κωνσταντόπουλος

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Αστερόπουλος, Πότκα, Παπαγεωργίου, Βαρζελιώτης, Παναγόπουλος, Γεωργίου (11’ λ.τρ. Μπαχούρος), Μακρής (83’ Βασιλόπουλος), Κανελλόπουλος (62’ λ.τρ. Πλατής Π.), Δημητρόπουλος, Παπαδάτος.


  • 14
    Shares