ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιάδα-Πελόπιο 3-0: Μια νίκη-«οξυγόνο» στο φινάλε!

  • 31
    Shares

Μια σπουδαία νίκη, μια νίκη η οποία την φέρνει αυτή τη στιγμή με πλεονέκτημα έδρας στα Πλέι Άουτ, σημείωσε η Ολυμπιάδα. Επικράτησε με 3-0 του Πέλοπα Πελοπίου, πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Και αυτό, καθώς μέχρι το 76΄, το σκορ ήταν στο 0-0.

Χρειάστηκε να μπει στην επανάληψη ο Σάκης Στροφύλλας, για να ανοίξει τον δρόμο και στη συνέχεια να θέσει γερές βάσεις, με ένα δεύτερο κολλητό τέρμα που σημείωσε. Κακό παιχνίδι, νευρικό στο πρώτο μέρος, δεν είχε πολλές φάσεις και φυσικά τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Η Ολυμπιάδα άνοιξε το σκορ στο 76΄με τον Στροφύλλα. Ο ίδιος παίκτης έκανε και το 2-0 στο 79΄, για να έρθει στο 82΄ο Αντώνης Μπίρμπας να σφραγίσει τη δεύτερη κολλητή νίκη της Ολυμπιάδας.

Μια Ολυμπιάδα, η οποία κόντρα στα μεγάλα προβλήματά της, ξαναβρίσκει την περσινή εφτάψυχη ταυτότητά της, βασιζόμενη κυρίως  σε παίκτες από το χωριό.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Τσίμπρης, Χ. Αγγελόπουλος (57΄Κουκουλιάνος), Ι.Α. Φωτακόπουλος (55΄Γ. Ροδόπουλος), Σ. Μπίρμπας, Ι.Β. Φωτακόπουλος, Κολοβάδης, Καλαντζής (46΄Στροφύλλας), Ι. Αγγελόπουλος, Κωνσταντόπουλος (78΄Α. Μπίρμπας), Ν. Ροδόπουλος.

Πελόπιο: Γρηγορόπουλος, Δρουβιώτης, Ν. Χριστόπουλος, Καρβουνιάρης, Βουρλούμης, Κατσώλης, Μπίρμπας, Τζάρο (72΄Σταϊκόπουλος), Γ. Χριστόπουλος, Ηλ. Κακόγιαννος, Π. Κακόγιαννος.


  • 31
    Shares