ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιάδα-Προοδευτική 1-2: «Διπλό» σωτηρίας για την «Προ»


Σπουδαία νίκη, μια νίκη σε εξάποντο που φέρνει την Προοδευτική πολύ κοντά στην παραμονή. Επικράτησε με 2-1 μέσα στο Λαντζόι της Ολυμπιάδας με ανατροπή. Σε δέκα παιχνίδια, μετράει 18 βαθμούς, φέρνοντας σε πολύ δεινή θέση την Ολυμπιάδα, η οποία μέτρησε σήμερα την πέμπτη διαδοχική της ήττα.

Η Ολυμπιάδα, προηγήθηκε με κεφαλιά του Τσίμπρη στο 25’, αλλά στο 36’ ο Γιώργος Ορλώφ (φώτο) έφερε το ματς στα ίσα, σημειώνοντας ίσως το γκολ της αγωνιστικής, με καρφωτή κεφαλιά στο παραθυράκι. Η Προοδευτική έφτασε στη νίκη, καθώς στο 75΄ο Ζήσης Βαλογιάννης, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη. Η Ολυμπιάδα προσπάθησε μέχρι το φινάλε, αλλά ούτε ο Στροφύλλας, ούτε ο Κωνσταντόπουλος τα κατάφεραν σε καλές ευκαιρίες που είχαν.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Μπίρμπας, Ι. Φωτακόπουλος, Αγγελόπουλος (15΄ λ.τρ. Ν. Ροδόπουλος), Ι. Φωτακόπουλος, Χρυσαειδής (80΄ Γ. Ροδόπουλος), Διαμαντάκος (55΄ Κουσκουλιάνος), Καλαντζής, Κωνσταντόπουλος, Τσίμπρης, Στροφύλλας

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Πατσούρας, Κατσιμιτσίρης (80΄ Κρίγκος), Ορλόφ, Μπιτούνης, Παναγιωτόπουλος, Λιακόπουλος, Παντελής, Σωτηρόπουλος (88΄ Κατσιμπερνάκης), Ζ. Βαλογιάννης, Νικολετάκης (90’ Αντωνόπουλος).