Ολυμπιάδα: Το ξανασκέφτηκε ο Νούσιας και αρνήθηκε ευγενικά

spot_img

Προτεινόμενα

Υπό άλλες συνθήκες θα μιλούσαμε για μια μεγάλη έκπληξη, τουλάχιστον, αν θα έπρεπε να εξηγήσουμε αυτή τη στροφή 180 μοιρών του Σπύρου Νούσια, ο οποίος αν και χθες βράδυ συμφώνησε με την Ολυμπιάδα, σήμερα το πρωί τους ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί τελικά να αναλάβει την ομάδα. Εδώ όμως πρόκειται πραγματικά για μια μεγάλη και δύσκολη απόφαση, καθώς το Γούμερο από τον Πύργο είναι μια πολύ μεγάλη απόσταση και όποιος το αποφασίσει τελικά, θα πρέπει να ξανακάνει και δεύτερες, αλλά και τρίτες σκέψεις.

Και ο Σπύρος Νούσιας, όπως αποκάλυψε, χωρίς καμία διάθεση να κρυφτεί, το ξανασκέφτηκε. Και το σκέφτηκε πολύ καλά, αποφασίζοντας ότι δεν μπορεί να αποδεχθεί την πρόταση της Ολυμπιάδας. Γι’ αυτό και το πρωί της Τρίτης, επικοινώνησε και αρνήθηκε ευγενικά, ενημερώνοντας ότι τελικά δεν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η απόσταση που χωρίζει τον Πύργο από το Γούμερο, σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές του υτποχρεώσεις, κατέστησαν απαγορευτική την όποια σκέψη να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ολυμπιάδας, αφήνοντας το οικονομικό για το τέλος, αφού όπως είπε, ήταν το τελευταίο πράγμα που εκείνη την ώρα τον απασχολούσε στην όλη… εξίσωση!

Βεβαίως η Ολυμπιάδα, φρόντισε με την πρότασή της, όσο ήταν εφικτό να καλύψει το όποιο οικονομικό χάντικαπ, ωστόσο η απόφαση του Σπύρου Νούσια να αρνηθεί τελικά την πρόταση, όπως προαναφέραμε, δεν ήταν για οικονομικούς λόγους.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα